.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 17:52

KTM 390 Adventure Rally – Νέα πιο χωματερή έκδοση ενόψει;

Μια φωτογραφία που διέρρευσε στην Ινδία μας αποκαλύπτει έναν νέο δρόμο για τη μικρομεσαία adventure.

Με την παρουσίαση του 390 Adventure η ΚΤΜ πέτυχε μεμιάς μια σημαντική επιτυχία, φέρνοντας μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία με αξιοζήλευτο εξοπλισμό και μεγάλες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου. Η αδιαφιλονίκητη νικήτρια του σχετικού συγκριτικού τεστ του Bikeit το 2020 δεν έχει αλλάξει σημαντικά έκτοτε, αλλά φαίνεται πως κάτι ετοιμάζουν στο πορτοκαλί στρατηγείο.

Αφορμή δίνεται από μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει δύο καμουφλαρισμένα 390 Adventure υπό εξέλιξη.

Σε αυτά διακρίνεται καθαρότατα μια μεγάλη διαφοροποίηση στο μπροστινό φέρινγκ, όπου έχουμε μια μεγάλη διάφανη ζελατίνα και ένα σύμπλεγμα οργάνων που σηκώνεται ψηλότερα πάνω από το τιμόνι σε ένα σχέδιο που φωνάζει Dakar Rally από χιλιόμετρα.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλες αλλαγές, καθώς οπτικά το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε επιπλέον του φέρινγκ αφορά στην εξάτμιση της μιας που δείχνει διαφορετική από την υπάρχουσα.

Θα μπορούσαμε επίσης να εικάσουμε πως οι αναρτήσεις αυτού του δοκιμαζόμενου πρωτοτύπου είναι ψηλότερες, αλλά αυτό εύκολα θα μπορούσε να είναι μια οπτική παραπλάνηση και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μόνο με το μάτι. Θα ταίριαζε πάντως απόλυτα σε μια πιθανολογούμενη έκδοση 390 Adventure Rally.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πως βλέπουμε στη φωτογραφία οι Ινδοί συνάδελφοι και, ακόμη κι αν λανθάνουν, είναι βέβαιο πως κάτι νέο έρχεται στο 390 Adventure αργά ή γρήγορα.

Με βάση όσα γνωρίζουμε ως τώρα, αυτή η μοτοσυκλέτα δεν αφορά το 2022 και πιθανότερο είναι να το δούμε να εμφανίζεται από το 2023 και μετά.

Πηγή: Zigwheels

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 18:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon