.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 14:48

ΚΤΜ 1290 Super Duke R… κατασκοπική φωτογραφία!

 

“Πάμε για άλλα” τόσο σύντομα;

Μπορεί να το 1290 Super Duke R που πρόσφατα οδηγήσαμε, να μην έχει κλείσει καλά – καλά ούτε χρόνο στην αγορά, όμως να που η MCΝ παρουσίασε μια κατασκοπική φωτογραφία με ένα… νέο 1290 Super Duke R σε διαδικασία δοκιμών!

Τι μπορεί να συμβαίνει; Μια πολύ πιθανή αιτία για αυτή την φαινομενικά “βιαστική” εξέλιξη ενός νέου μοντέλου, είναι οι νέες προδιαγραφές Euro V, που θα τεθούν σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2020. Ίσως λοιπόν να βλέπουμε το KTM 1290 Super Duke R με κινητήρα προσαρμοσμένο σε αυτές τις νέες και πιο αυστηρές νόρμες της ΕΕ.

Στην μοτοσυκλέτα φαίνεται πως έχει τοποθετηθεί ένα πολύ μεγάλης επιφανείας ψυγείο, ενώ πολύ μεγάλος είναι επίσης ο όγκος του καταλύτη. Τα δυο αυτά στοιχεία συνιστούν μάλλον την προσπάθεια της KTM να διατηρήσει την απόδοση στα συνήθη για αυτή την μοτοσυκλέτα ψηλά επίπεδα, εκπέμποντας παράλληλα λιγότερους ίππους.

Η MCΝ κάνει λόγο επίσης για νέο πλαίσιο χωροδικτύωμα ενώ μια άμεσα διακριτή διαφορά είναι ότι το υποπλαίσιο είναι καλυμμένο και όχι σε κοινή θέα όπως στο υπάρχον μοντέλο, οπότε ενδέχεται να υπάρχουν και σε αυτό το σημείο αλλαγές.

Tέλος, η MCN είναι σίγουρο πως έχει και άλλες φωτογραφίες στην κατοχή της, αφού κάνει λόγο για νέο ψαλίδι και ύπαρξη μοχλισμού στην έδραση  της ανάρτησης πάνω σε αυτό. Στην παρούσα και μοναδική φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα όμως, δεν μπορεί να διακρίνει κανείς κάτι τέτοιο, για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Λογικά, το νέο αυτό μοντέλο θα παρουσιαστεί στην EICMA τον Νοέμβριο του 2019, ώστε να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020.    

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 14:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video - KTM 790 Duke - Παρουσίαση στα Κανάρια KTM Super Duke GT 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon