.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 11:25

Indian Pursuit Elite & Chieftain Elite 2023

Ελίτ (Elite) σημαίνει κορυφαίος εξοπλισμός και πολύ περιορισμένη παραγωγή.

Δύο νέες προσθήκες στη συλλεκτική σειρά των Elite μοντέλων της ανακοίνωσε η Indian Motorcycle, βασισμένα στα Pursuit και Chieftain.

Pursuit Elite

642c31bedd914

Μόλις 150 κομμάτια αυτής της έκδοσης θα κατασκευαστούν πάνω σε αυτήν την τουριστική Pursuit, με τον υγρόψυκτο δικύλινδρο PowerPlus των 1,768 cc και αποκλειστική βαφή.

Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει πίσω ανάρτηση της Fox ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση, αλλά και κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα με επίκεντρο την αδρανειακή μονάδα της Bosch με Smart Lean Technology, δηλαδή cornering χαρακτηριστικά, καθώς και προβολέα Pathfinder Adaptive LED.

Η άνεση των επιβαινόντων εξασφαλίζεται με πολυτέλειες όπως οι θερμαινόμενες σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη, καθώς και το πλήρες σύστημα infotainment που στην περίπτωση της Indian Pursuit Elite περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη 7 ιντσών εξοπλισμένη με Ride Command, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay (μέσω Bluetooth) και πολλές εύχρηστες λειτουργίες όπως πλοήγηση.

Επιπλέον, η Elite έκδοση διαθέτει ένα ηχοσύστημα Powerband Audio που περιλαμβάνει ενισχυτή, ισοσταθμιστή (equalizer) και 16 ηχεία σε διάφορα σημεία για να επενδύεται κάθε μέτρο του ταξιδιού με πεντακάθαρο ήχο.

Chieftain Elite

642c32ffcc79d

Η δεύτερη νέα προσθήκη στην Elite οικογένεια θα προσφερθεί σε 175 κομμάτια για όλον τον κόσμο, με το αποκλειστικό χρώμα Super Graphite Smoke και λεπτομέρειες σε Shadow Bronze.

Η Chieftain Elite ξεχωρίζει από τις νέες ζάντες 10 ακτίνων, προβολέα Pathfinder Adaptive LED και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο φιμέ ανεμοθώρακα.

Ο αερόψυκτος δικύλινδρος Thunderstroke 116 με περισσότερα από 17 χιλιογραμμόμετρα ροπής και σύστημα απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου στην αργή κίνηση διαθέτει τρεις ride modes – Tour, Standard και Sport – για προσαρμογή στις οδηγικές συνθήκες ή τις ορέξεις του αναβάτη της.

Όπως και η Pursuit Elite, η ανάλογη Chieftain έκδοση φορά τη μεγάλη οθόνη 7 ιντσών με λογισμικό Ride Command, συνδεσιμότητα Bluetooth με Apple CarPlay, πλοήγηση GPS και αρκετές ακόμη εύχρηστες λειτουργίες.

Στον βασικό εξοπλισμό της Elite προσφέρεται ακόμη το ηχοσύστημα PowerBand, φωτιζόμενοι διακόπτες τιμονιού, keyless έλεγχο, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, καθώς και βαλίτσες που κλειδώνουν με τηλεχειρισμό και προσφέρουν πάνω από 68 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 11:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon