.
Κατηγορία Indian
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 08:41

Μία μοναδική Indian Sport Chief για τον Daryl του Walking Dead

Αρρωστήσαμε με το look αυτής της custom δουλειάς των Powerplant Vintage Cycles, που φτιάχτηκε για τον ηθοποιό και συλλέκτη μοτοσυκλετών Norman Reedus. Έτσι πρέπει να είναι οι custom!

O ηθοποιός Norman Reedus έχει γίνει γνωστός, και από την συμμετοχή του στην σειρά The Walking Dead, στην οποία έπαιξε τον ρόλο του Daryl Dixon. Ο Reedus αγαπά πολύ τις μοτοσυκλέτες και έχει ήδη στην κατοχή του, αρκετές Harley-Davidson τροποποιημένες από τον Yaniv Evan της Powerplant Vintage Cycles. Όταν η Indian έκανε πρόταση στον οίκο customizing για να δημιουργήσει μια μοναδική Sport Chief, ο Reedus δεν έχασε την ευκαιρία να την «καπαρώσει» προσθέτοντας την πρώτη Indian στο γκαράζ του!

Ο Evan θέλησε να τροποποιήσει την εμφάνιση του Sport Chief, ανασηκώνοντας ελαφρώς το ρεζερβουάρ και μείωσε τον όγκο που αυτό καταλαμβάνει, ενώ παράλληλα «πείραξε» και την ουρά, αλλάζοντας την θέση έδρασης των αμορτισέρ και χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό πίσω φτερό. Στο ρεζερβουάρ και στα πλαϊνά καλύμματα, ο Evan τοποθέτησε τμήματα με «περσίδες» δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο look, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει βαφτεί πλήρως σε μια γυαλιστερή «Root Beer» απόχρωση. Η εξάτμιση είναι χειροποίητη με φινίρισμα χρωμίου, ενώ οι τροχοί είναι νέοι, Morris Mag Replica, επιχρωμιωμένοι και με δίσκους φρένων 11,5 ιντσών (292 χιλιοστών). Τέλος, η σέλα είναι custom made και το τιμόνι είναι τύπου Pullback 203 χιλιοστών, με την εργονομία να «χτίζεται» γύρω από τα σωματομετρικά δεδομένα του ίδιου του Reedus.

Εμείς θα σχολιάσουμε ότι, μέσα σε μία θάλασσα custom μοτοσυκλετών, από τις οποίες οι μισές είναι... «ό,τι να ‘ναι», αυτή η δουλειά είναι πραγματικά εκπληκτική!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 08:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon