.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 13:08

Honda EV-Cub concept 2015

 

Πλησιάζει στην παραγωγή;

 

 

Τρία είναι τα concept μοντέλα που έδειξε η Honda στο Tokyo Motor Show, ένα εξ αυτών να αφορά την βελτιωμένη έκδοση του ηλεκτρικού concept παπιού EV-Cub, το οποίο είχε παρουσιάσει στην πρώτη του μορφή στο σαλόνι του Τόκιο, το 2009.

Η εξέλιξη του concept του 2009

Η εύκολα διακριτή διαφορά στο EV-Cub του 2015, σε σχέση με τον πρόγονο του 2009 αφορά στην πιο ευμεγέθη σιλουέτα του νέου μοντέλου, που μας κάνει να πιστεύουμε πως η Honda έχει τοποθετήσει πάνω του μπαταρία (το μοντέλο του 2009 παραήταν λεπτό για κάτι τέτοιο), ενώ θα μπορούσε να υποδεικνύει το ότι το παπί πλησιάζει σε μορφή παραγωγής. Διαφορετικό είναι και το πιρούνι, αλλά και ο προβολέας –πιο συμβατικός από πριν.
Η Honda αναφέρει πως το EV-Cub concept αφορά σε ένα οικονομικό και εύχρηστο μοντέλο για μετακινήσεις μικρών αποστάσεων (commuting). Η μπαταρία είναι τοποθετημένη στη μέση και στο κάτω μέρος του παπιού, προσφέροντας αυξημένη ευελιξία λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους, ενώ η ιαπωνική φίρμα αναφέρει πως η μπαταρία αφαιρείται, ώστε να την παίρνει στο σπίτι για φόρτιση από μια κοινή πρίζα ο ιδιοκτήτης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 10:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Neowing: Τρίκυκλο concept Honda Light Weight Super Sports concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon