.
Κατηγορία Honda
Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 10:51

Honda RCV213V-S 2016

Έρχεται σύντομα

 

Η νέα μοτοσυκλέτα superbike της Honda με τεχνολογία από τα MotoGP, RCV213V-S, αναμένεται να μπει στην παραγωγή σύντομα. Η Honda έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση σε παγκόσμιο επίπεδο για τις 11 Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Moto Station. Η νέα RCV 213V-S θα είναι μία μοτοσυκλέτα πολύ κοντά στην αγωνιστική και νικηφόρα RCV 213 του Marc Marquez, και μία από τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες των τελευταίων ετών. Φαίνεται ότι η Honda δεν θα κινηθεί στα χνάρια των Yamaha και Kawasaki παράγοντας μία μοτοσυκλέτα για όλους - τουλάχιστον γι' αυτούς που μπορούν να την αποκτήσουν, αφού η RCV213V-S θα κοστίζει πάνω από 100.000euro - ακούγεται ότι μπορεί κοστίζει και κοντά στα 200.000euro - η τεχνολογία, πληρώνεται! Θα είναι μία αντιγραφή μοτοσυκλέτας MotoGP, με χαμηλότερων προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά και περιφερειακά. Μία MotoGP δρόμου για την ακρίβεια.

Μιας και η RCV213V-S έχει ήδη παρουσιαστεί στο σαλόνι EICMA στο Μιλάνο πέρσι, ως μοντέλο 2015, όπως συνέβη και με την True Adventure - την νέα Africa Twin που έκανε την εμφάνιση της και επίσημα πριν λίγες μέρες, δεν περιμένουμε να παρουσιάσει η Honda ξανά το ίδιο πρωτότυπο σε μία ακόμη έκθεση. Άλλωστε, έχει κατατεθεί και η πατέντα του μοντέλου στην Αμερική.
Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, θα έχουμε την απάντηση, όταν στις 11 Ιουνίου θα επαληθευτούν οι φήμες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 11:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon