.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 13:10

Honda RCV 1000 – 2015

 

Έρχεται;

Έχουμε πληροφορηθεί παλαιότερα για τον στόχο της Honda να βάλει στην παραγωγή μία μοτοσυκλέτα βασισμένη στα MotoGP, στην παραγωγή. Ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από το να μπορεί κάποιος ιδιώτης να επιλέγει μία τέτοια μοτοσυκλέτα, με σημαντικές διαφορές φυσικά, ώστε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike με αξιώσεις – περισσότερες από τα CBR100RR;;

Το έργο το έχουμε δει ξανά με τα RVF που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του ’90 – ήδη από το τέλος του ’80, και είδαμε και κάποια από αυτά να συμμετάσχουν ακόμη και σε ελληνικούς αγώνες ταχύτητας.
Τα τελευταία νέα αφορούν στην έκδοση δρόμου μία RCV 1000 η οποία θα είναι βασισμένη στην μοτοσυκλέτα που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP 2013 με τον Marc Marquez, RCV213.
Η επιστροφή του V4 κινητήρα στην παραγωγή για την σειρά Superbike της Honda θα ήταν πολύ σημαντική για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, ή ακόμη και για ιδιώτες που θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους μία τέτοια μοτοσυκλέτα. Για έχοντες το χρήμα βέβαια, μιας και μιλάμε για μοτοσυκλέτα που θα κόστιζε περίπου στα 100.000euro ώστε να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα της παραγωγής.

Ωστόσο, περιμέναμε μία τέτοια μοτοσυκλέτα το 2013, αλλά αυτή δεν παρουσιάστηκε σε καμία έκθεση. Με το CBR 1000RR να έχει καλύψει το κενό του VTR 1000SP2 από το 2008, αλλά και τον συναγωνισμό να αναμένεται για την νέα χρονιά ιδιαίτερα δυνατός, φαίνεται πως είναι η καλύτερη χρονιά για μία τέτοια παρουσίαση από την Honda – έστω μία υπερεξελιγμένη έκδοση του CBR 100RR, όπως έκανε με το “ακριβό” μοντέλο 2014, με τις Ohlins και τις ακτινικές Brembo.
Πηγή: Insella.it

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda VFR800X Crossrunner 2015 Honda Forza 125 – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon