.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 13:43

Honda CX01 Concept 2015

 

Παρουσιάστηκε στην Ινδία

 

 

Στην διεθνή έκθεση της Ινδίας, Auto Expo, η Honda παρουσίασε ένα μοντέλο κατασκευασμένο εξολοκλήρου εκεί – γι’ αυτό και η έκθεση είχε τα πρωτεία, το οποίο ονομάζεται CX01 – Crossover, και πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα κατασκευασμένη για καθημερινή μετακίνηση με στυλ.

Η νέα μοτοσυκλέτα δείχνει να κινείται στα χνάρια του Yamaha MT-07 αφού είναι naked με sport χαρακτηριστικά. Η Honda δεν δίνει στην δημοσιότητα τεχνικές λεπτομέρειες αλλά αν κρίνουμε από την εμφάνιση του κινητήρα και το πλαίσιο, προφανώς η νέα μοτοσυκλέτα είναι βασισμένη στην σειρά CB 500, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν ο κινητήρας που χρησιμοποιεί είναι δικύλινδρος 500 κυβικών ή μονοκύλινδρος, μιας και ξεχωρίζει μόνο μία σωλήνα εξαγωγής καυσαερίων.

Από την ίδια σειρά δείχνουν να προέρχονται τόσο οι τροχοί όσο και τα φρένα. Το ψαλίδι όμως είναι νέο, πιο καλλίγραμο και δυνατό, ενώ η νέα μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται από τον όμορφο προβολέα με τα φώτα ημέρας τύπου LED αλλά και τα φλας στις χούφτες. Ένα ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, εξατμίσεις τύπου “MV Agusta F3” και όμορφη – πραγματικά όμορφη για την Honda- σχεδίαση, αλλά και η οθόνη LCD, μας κάνουν να περιμένουμε άλλο έναν χρόνο οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα.

http://indianautosblog.com/

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 09:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF 350R 2015 – Επανάσταση! Honda Activa 125 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon