.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 14:51

Θέλουμε και εμείς το νέο Honda XRE 300 Sahara

Με μικρομεσαίο κυβισμό, σαφή ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση και σαφείς Adventure προθέσεις, θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα έκανε σοβαρή επιτυχία στην «απο εδώ» πλευρά του Ατλαντικού. 

Με την Adventure παλίρροια στα μεγαλύτερα ύψη εδώ και πολλά χρόνια, η Honda αποφάσισε μία αλλαγή στρατηγικής για το εξαιρετικά επιτυχημένο Adventure 500 κυβικών της -το CB500X, το οποίο μετονόμασε σε NX500, αναφερόμενη στην ομώνυμη σειρά του παρελθόντος. Μοντέλο της οποίας, ήταν και το XR 350 Sahara, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Βραζιλία.

Στις αρχές του μήνα, η Honda παρουσίασε το XRE 300 Sahara Concept, στο Sao Paolo της Βραζιλίας. Η μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε στον «τρικολόρ» χρωματισμό του λευκού, κόκκινου και μπλε, που θυμίζει μοντέλα όπως οι κλασικές Africa Twin και πετυχαίνει μια έντονη ρετρό οπτική εντύπωση. Στην τελευταία, συμβάλλουν και οι «φυσούνες» στο πιρούνι, αλλά και οι χρυσού χρώματος ακτινωτές ζάντες.

Η concept μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε και με μία σειρά χρήσιμων αξεσουάρ, όπως οι πλαϊνές βαλίτσες που βλέπουμε εδώ, βάση κινητού τηλεφώνου, ποδιά κινητήρα, χούφτες, προβολάκια, επέκταση ζελατίνας κ.ά. Μια γνήσια μεσαία Adventure, όπως θα έλεγαν πολλοί αναγνώστες μας, που εκτιμούν το μικρό μέγεθος και βάρος, αλλά και σωστό στήσιμο για εκτός δρόμου οδήγηση.

Όμορφη μοτοσυκλέτα, αλλά προς το παρόν... δεν την βλέπουμε καν να εμφανίζεται στην Ευρώπη, ενώ είναι ακόμα αβέβαιο αν θα κυκλοφορήσει καν, στην Βραζιλία -παρά την επιτυχία και τις θετικές εντυπώσεις που συγκέντρωσε, από το κοινό.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 14:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon