.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:17

Honda Gold Wing / Gold Wing Tour 2024 – Ανανέωση με νέους χρωματισμούς

Η τουριστική ναυαρχίδα της Honda φρεσκάρεται με πράσινο χρώμα, ενώ η πολυτελέστερη έκδοση Tour αποκτά νέους συνδυασμούς χρωμάτων.

Η τελευταία γενιά Gold Wing εμφανίστηκε το 2018 και ήταν πρακτικά ολοκαίνουργια, καθώς η ανανέωση έφερε νέο εξακύλινδρο boxer κινητήρα, νέας σχεδίασης μπροστινή ανάρτηση, μεγάλη μείωση βάρους και πολλές ακόμη αλλαγές. Στην πορεία η εξέλιξη συνεχίστηκε με βελτιώσεις στην ανάρτηση και τον κινητήρα το 2020, νέο ηχοσύστημα το 2021, ενώ από το 2022 η βασική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματη μετάδοση DCT.

Αυτή η πιο λιτή έκδοση της μεγάλης ταξιδιάρας της Honda δεν αλλάζει στο παραμικρό για το 2024, παρουσιάζοντας ένα νέο πράσινο χρώμα, Matt Armoured Green Metallic, που θα είναι το μοναδικό για τη Gold Wing την ερχόμενη χρονιά.

24YM Gold Wing

Η χλιδάτη έκδοση Gold Wing Tour, η οποία πωλείται σε εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ή DCT και επιπλέον μπορεί να εξοπλιστεί και με αερόσακο, ανανεώνεται μόνο στην εμφάνιση με φρέσκους συνδυασμούς χρωμάτων.

Η Gold Wing Tour με απλό μηχανικό κιβώτιο θα προσφέρεται αποκλειστικά στο νέο μαύρο με γκρι (Heavy Gray Metallic / Graphite Black) και μπρονζέ καπάκια στις κεφαλές του κινητήρα.

24YM Gold Wing

Η δε Gold Wing Tour με DCT θα πωλείται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων: μαύρο-γκρι (όπως ακριβώς και έκδοση άνευ DCT), καθώς και στο αποκλειστικό ασπρόμαυρο Pearl Glare White / Graphite Black, ενώ συνεχίζει στη γκάμα του 2024 και η γκρι/ασημί εναλλακτική.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon