.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 16:22

Honda Monkey Easter Egg – Συλλεκτικό πασχαλινό αυγό για την Ταϊλάνδη

Η ταϊλανδική Honda παρουσίασε μια πασχαλινή έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Monkey.

Η Thai Honda έχει τη δική της παράδοση στη δημιουργία custom ειδικών εκδόσεων σε μοντέλα της Honda και ειδικά σε αυτά που εξαρχής κατασκευάζονται στην Ταϊλάνδη, όπως τα C125 Super Cub και Monkey 125.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα είχε παρουσιάσει το C125 Disney Edition, μια συλλεκτική έκδοση για τα 100 χρόνια της Disney βασισμένη στο Super Cub, ενώ τώρα παίρνει σειρά το Monkey 125 με μια πασχαλινή παραλλαγή.

honda monkey easter egg 3

Παρουσιάστηκε στην Ταϊλανδική αγορά με ημερομηνία διάθεσης αμέσως μετά το Πάσχα των καθολικών, δηλαδή από τη Δευτέρα 10 Απριλίου και διαφέρει από το στάνταρ μοντέλο μόνο σε εμφανισιακά στοιχεία, όπως είναι η ροζ-μπεζ χρωματική βάση και τα γραφικά που καταφέρνουν να συνδυάζουν μια μαϊμού (monkey) με ένα αυγό.

Εξίσου μυστηριώδης είναι για μας και η φιλοσοφία δημιουργίας του, καθώς λέει η Thai Honda πως η έκδοση Easter Egg είναι αφιερωμένη στη … σκανταλιά – το πού βασίζεται αυτή η νοητική σύνδεση μας είναι παντελώς άγνωστο.

honda monkey easter egg 7

Λίγη σημασία πάντως έχει η εξήγηση του εργοστασιακού αυτού custom, μιας και δεν υπάρχει σχεδόν καμιά περίπτωση να το δούμε ποτέ στα μέρη μας. Θα κατασκευαστεί σε 300 αντίτυπα μόνο, όλα αποκλειστικά για την αγορά της Ταϊλάνδης, συνοδευόμενο από ένα ανοικτό κράνος με ασορτί διάκοσμο.

Εκεί η τιμή του θα είναι λίγο πάνω από τα €2,900 (109,900 ΤΗΒ), δηλαδή όχι μακριά από την τιμή του βασικού μοντέλου που στην πατρίδα του κοστίζει περίπου €2,650 (99,700 ΤΗΒ) – τιμές υπολογισμένες με βάση την ισοτιμία της 13/4/2023.

Βρείτε το εδώ: Honda Monkey Easter Egg Edition

honda monkey easter egg 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon