.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:56

Honda – Επετειακά CRF RX «λουκούμι» για τα 50 χρόνια CR

Ελάχιστα κομμάτια των νέων εκδόσεων θα γίνουν διαθέσιμα!

Η Honda γιόρτασε πέρσι, τα 50 χρόνια ύπαρξης των μοτοσυκλετών CR και της παρουσίας τους στους αγώνες εκτός δρόμου παγκοσμίως, με την παρουσίαση της επετειακής έκδοσης της CRF 450R. Και σημειώνουμε το «πέρσι», καθώς το ημερολόγιο έλεγε 1973 όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα CR, οπότε τα 50 χρόνια του κανονικά εορτάζονται φέτος.  Ας όψεται όμως!

Τώρα η Honda αποκαλύπτει την αντίστοιχη, επετειακή έκδοση για τα CRF RX μοντέλα της, που θα γίνουν διαθέσιμα τον Απρίλιο. Μόνο 200 κομμάτια της νέας επετειακής βερσιόν θα κατασκευαστούν, στους κυβισμούς των 250, 300, 400 και 450 κυβικών -50 κομμάτια, το κάθε ένα.

Οι αλλαγές σε σχέση με το βασικό μοντέλο ξεκινούν από τα γραφικά, τα οποία είναι μοναδικά για την περίσταση και συνδυάζουν το κόκκινο με το λευκό, το μπλε στην σέλα και το μεταλλικό γκρι στις τιμονόπλακες. Οι μοτοσυκλέτες θα έχουν και μία ειδική μικρή πινακίδα, η οποία θα επιβεβαιώνει την «περιορισμένη» καταγωγή τους και θα τοποθετείται στον λαιμό του πλαισίου. Παράλληλα, οι μοτοσυκλέτες θα έχουν χρυσές ζάντες της D.I.D. και χρυσό τιμόνι από την ODI.

Αναμένουμε και περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα, για την χώρα μας, την διαθεσιμότητα τους και την τιμή τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 15:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon