.
Κατηγορία Honda
Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 07:59

Honda CRF 300LS – Για εντουράδες ασχέτως αναστήματος

Μπορεί το CRF 300L να μην άλλαξε δραστικά μέσα στο 2023, ωστόσο η έκδοση που προστίθεται πλέον στο line up του το καθιστά «καταλληλότερο» για όλους.

Και αυτό χάρη στο νέο CRF300LS - ένα μικρότερο αδερφάκι του μοντέλου, με την έκδοση LS να ανακοινώνεται πρόσφατα μαζί με το XR150L, διευρύνοντας τη γκάμα μοτοσυκλετών φιλικών προς τους αρχάριους αναβάτες.

Το νέο μοντέλο συνοδευόμενο με τα αρχικά LS λοιπόν, βασίζεται μεν στην πλατφόρμα CRF300L, προσφέρει δε στους αναβάτες ευκολότερο πάτημα στο έδαφος χάρη στη χαμηλότερη ανάρτηση που έχει μειωθεί από 25,9 εκ. διαδρομής μπρος/πίσω σε 23,6 εκ. μπροστά και 22,8 εκ. πίσω. Σύμφωνα με τη Honda, η μοτοσυκλέτα εξακολουθεί να έχει καλή απόδοση αλλά και ευελιξία, με τη γωνία του τιμονιού να επιτρέπει μια φυσική θέση για τους αγκώνες και με τα αντίβαρα στο τιμόνι να περιορίζουν και τους κραδασμούς.

crfls2.jpg

Η κοντύτερη ανάρτηση του CRF300LS συμβάλλει σε χαμηλό ύψος καθίσματος κατά 5 εκ. χαμηλότερο από standar CRF300L. Τα πιο «κοντά πόδια» του CRF300LS μειώνουν επίσης την απόσταση από το έδαφος κατά 4 εκ. φτάνοντας τα 24,4 εκ. Το μεταξόνιο μειώνεται επίσης κατά 1,27 εκ., με τα υπόλοιπα γεωμετρικά χαρακτηριστικά όπως το ίχνος να παραμένουν ίδια με το μοντέλο CRF300L.

crfls3.jpg

Ακόμα, το LS είναι εξοπλισμένο με ABS, ενώ το CRF300L με κανονικό ύψος καθίσματος προσφέρεται τόσο σε άνευ όσο και σε με ABS εκδόσεις. Κατά τα άλλα, στο κομμάτι του κινητήρα υπενθυμίζουμε πως έχουμε τον ίδιο μονοκύλινδρο των 286 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 27 ίππους και 2.7 κιλά ροπής.

Περισσότερα για τη standard έκδοση μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon