.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 15:13

CBR 1000RR-R Fireblade SP Special Livery John McGuiness 100th TT Start Replica

30 μονάδες αυτής της μοναδικής μοτοσυκλέτας θα κατασκευαστούν με γνήσια ανταλλακτικά Honda  με τα χρώματα της Honda που ήταν στη γραμμή εκκίνησης του 100στού TT αλλά και τις πινελιές του ίδιου του McGuiness  και βασίζεται στο Fireblade SP 30th Anniversary model. Η τιμή της θα είναι £30,000.
Η Honda Fireblade είναι μία θρυλική μοτοσυκλέτα και ο John McGuinness ένας θρυλικός οδηγός. Μαζί όλα αυτά τα χρόνια στο Isle of Man TT έχουν δημιουργήσει απόλυτα μαγικές αγωνιστικές στιγμές. Ο McGuinness δήλωσε: «Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν για μένα ώστε να βρίσκομαι πάνω στη Honda Fireblade για την εκατοστή μου εκκίνηση στο  TT. Είναι μία καταπληκτική μοτοσυκλέτα και σημαίνει τόσα πολλά για την καριέρα μου αλλά αν το σκεφτείς και για τις καριέρες πολλών άλλων οδηγών τα περασμένα 30 χρόνια. Δεν υπάρχει άλλο event σαν το Isle of Man TT, σε όλο τον κόσμο και αυτή η μοτοσυκλέτα είναι αφιερωμένη σε αυτόν και το δικό μου ρόλο στην ιστορία αυτή. Αυτό με κάνει και αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. 
honda-cbr1000rr-r-fireblade-sp-john-mcguinness-100th-tt-start-04.jpg
Ο Neil Fletcher, Επικεφαλής της Honda UK προσθέτει:
«Είμαστε πολύ ευτυχείς να τιμούμε αυτά τα ινδάλματα και φέρνουμε αυτά τα δύο  ονόματα θρύλους του John McGuinness και της  Fireblade μαζί ώστε να φτιάξουμε αυτή την ειδική έκδοση της μοτοσυκλέτας. Κι έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους ένα κομμάτι της ιστορίας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι. Η  CBR1000RR-R Fireblade SP του 2022 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία από τα MotoGP, έχει τέσσερις κυλίνδρους εμπνευσμένη αεροδυναμική, Öhlins Smart Electronic Control (SE-C) 43mm NPX πιρούνι και and TT-36 πίσω αμορτισέρ, τα φρένα είναι Brembo. Ο John McGuinness είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος οδηγός του ΤΤ, όλων των εποχών, μετά από τον μεγάλο Joey Dunlop. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 15:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon