.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 14:37

Honda Africa Twin Adventure Sports 2022 - Αναβάθμιση μικρής έκτασης

Η κορυφαία έκδοση της σειράς περιπέτειας της Honda, Africa Twin Adventure Sports αναβαθμίστηκε για το 2022, με νέα ζελατίνα, νέες ρυθμίσεις DCT, νέα χρώματα και νέα γραφικά.

Ξεκινούμε με τη νέα ζελατίνα, που είναι χαμηλότερη κατά 110mm από πριν, ενώ ρυθμίζεται σε 5 θέσεις, για βελτιωμένη ορατότητα δίχως συμβιβασμούς στην προστασία.

Συνεχίζουμε με την έκδοση DCT που έχει βελτιωμένες αλλαγές για τις 2 πρώτες σχέσεις, ειδικά σε εκκίνηση από στάση αλλά και σε κίνηση με χαμηλές ταχύτητες.

Και τελειώνουμε με τα νέα γραφικά “Cracked Terrain” και τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα παραμένει ως είχε με κορυφαίο στάνταρ εξοπλισμό όπως την IMU 6 αξόνων, το σύστημα HSTC (Traction Control) με Cornering χαρακτηριστικά, Cornering ABS, 4 Riding Modes, Rear Lift Control, Wheelie Control, θύρα φόρτισης USB, Cruise Control, touchscreen έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών, Apple CarPlay, Android Auto full LED φώτα, σύστημα Emergency Stop στα φλας που ακυρώνονται και αυτόματα, συνδεσιμότητα, θερμαινόμενα γκριπ, Cornering Lights, κ.α.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 1.084 κ.εκ. Συνεχίζει να αποδίδει 100,5 hp και 10,7 κιλά ροπής, ενώ το γεμάτο βάρος της μοτοσυκλέτας βρίσκεται στα 238 κιλά για την έκδοση με manual κιβώτιο και στα 248 για την έκδοση DCT, ενώ η έκδοση EERA ζυγίζει 2 επιπλέον κιλά.

Η γκάμα των επίσημων αξεσουάρ της Honda για την Africa Twin Adventure Sports του 2022 περιλαμβάνει βαλίτσες 37 και 33 λίτρων, top box 42 λίτρων, tank-bag, side tank pads, σέλες με διαφορετικό ύψος (ψηλότερη-χαμηλότερη), ψηλότερη ζελατίνα, ποδιά, προστατευτικά κινητήρα, επεκτάσεις για τις χούφτες, προβολάκια, αναρτήσεις που αλλάζουν ηλεκτρονικά ύψος (Showa EERA), πακέτα αξεσουάρ Super Pack & Travel Pack, κ.α.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί της Africa Twin Adventure Sports για το 2022 είναι οι εξής:

  • Pearl Glare White Tricolour
  • Matte Ballistic Black Metallic
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon