.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 12:31

Honda CB350RS - Παρουσιάστηκε στην Ινδία

Η Honda Ινδίας παρουσίασε επίσημα τη νέα έκδοση του CB350 H’ness, που ακούει στο όνομα CB350RS, διαφέρει στα μαύρα μεταλλικά μέρη, στη διαφορετική σέλα, στη σέλα, την ουρά και σε αρκετές ακόμα λεπτομέρειες, ενώ είναι κατά τη γνώμη μας πολύ πιο όμορφο. Αυτό θα το θέλαμε οπωσδήποτε ΚΑΙ στην Ευρώπη!

Το νέο CB350RS αποστρέφεται τα χρωμιομένα εξαρτήματα, για χάρη των μαύρων, σε μέρη όπως τα φτερά, ο προβολέας, οι αναρτήσεις, η κόρνα, κ.α., ενώ ακόμα και η εξάτμιση έχει λιγότερο χρώμιο από το H’ness.

Νέο είναι το scrambler design -πολύ πιο προχωρημένο και «ευρωπαϊκό» σε σχέση με του H’ness- σε αρκετά εξαρτήματα όπως στον προβολέα, στη σέλα και στην ουρά. Νέα είναι τα LED φλας, νέες και οι φυσούνες στο πιρούνι, και διαφορετικά τα ελαστικά σε διαστάσεις 100/90-19 και 150/70-17.

Τέλος, νέα είναι και τα μαρσπιέ, ενώ κατά τα άλλα το CB350RS μοιράζεται δίχως αλλαγές τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του H’ness.

Αυτό μεταφράζεται στη χρήση του ίδιου μονοκύλινδρου αερόψυκτου και ψεκαστού κινητήρα των 350 κ.εκ. με τους 20,8 hp / 5.500 rpm και τα 3 kgm ροπής στις μόλις 3.000 στροφές ανά λεπτό, αλλά και στη χρήση των ίδιων οργάνων, δηλαδή του «ρολογιού» με τις αναλογικές ενδείξεις και την ένθετη μικρή ψηφιακή οθόνη.

Φέρει το ίδιο δικάναλο ABS αλλά και το σύστημα Traction Control (HSTC), που μπορεί να απενεργοποιηθεί αν θέλετε. Το κιβώτιο είναι 5 σχέσεων ενώ το γεμάτο βάρος ανακοινώνεται στα 179 κιλά.

Όπως και το H’ness, έτσι και το CB 350RS έρχεται με δυνατότητες συνδεσιμότητας, με τον αναβάτη να μπορεί να συνδέσει το smartphone του με τη μοτοσυκλέτα ώστε να λαμβάνει κλήσεις, να ακούει μουσική, οδηγίες GPS, κ.α., ενώ η μοτοσυκλέτα διαθέτει σύστημα που επιτρέπει στον αναβάτη να ελέγχει το Smartphone του με φωνητικές εντολές!

Το CB350RS αναμένεται στους dealer της Ινδίας στα μέσα Μαρτίου του 2021, σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς, Μαύρο-Κίτρινο και Κόκκινο.

Κι αν το H’ness έχει έναν «χρηστικό» και «commuting» αέρα πάνω του, αντίθετα το RS δείχνει αισθητικά πολύ πιο άρτιο, πολύ πιο ποθητό και θα θέλαμε πολύ να έρθει και στα μέρη μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon