.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 14:38

Honda - Ετοιμάζει έκδοση Scrambler για το CB350 H’ness

Μετά την παρουσίαση του CB350 H’ness στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, η Honda Ινδίας ετοιμάζεται να παρουσιάσει και 2η έκδοση της μοτοσυκλέτας, πιθανότατα σε scrambler μορφή.

Η Honda Big Wing ανέβασε στα social media της μια teaser φωτογραφία που δείχνει το πίσω τμήμα της νέας μοτοσυκλέτας, και αναφέρει ως ημερομηνία παρουσίασης τις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα να φέρει ελαστικά διπλού προφίλ, και διαφορετική, καπιτονέ σέλα αναβάτη. Νέα είναι η ουρά, με πιο σύγχρονο πίσω φωτιστικό σώμα που βρίσκεται στην ουρά και όχι στην άκρη του φτερού όπως στο πρώτο CB350, φωτιστικό σώμα που θυμίζει εκείνο του Scrambler της Ducati. Νέα είναι και τα LED φλας, σε σχήμα δάκρυ, και όχι στρογγυλά όπως του CB350.

Στο νέο μοντέλο απουσιάζει η χειρολαβή συνεπιβάτη, και η εξάτμιση είναι πλέον μαύρη.

Το νέο CB350 Scrambler αναμένεται να μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά μέρη με τη βασική έκδοση, με τον ίδιο μονοκύλινδρο και αερόψυκτο κινητήρα των 20,7 hp και το κιβώτιο των 5 σχέσεων. Πιθανότατα οι τροχοί του Scrambler να είναι 17άρηδες, μια ίντσα κάτω από εκείνους της βασικής έκδοσης.

Στα φρένα θα φέρει 2 δίσκους, έναν εμπρός κι έναν πίσω, μαζί με δικάναλο ABS, ενώ θα έρχεται κομπλέ με Traction Control αλλά και σύστημα συνδεσιμότητας με φωνητικές εντολές.

Παρόλο που η μοτοσυκλέτα θα προορίζεται για την αγορά της Ινδίας, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της μας δίνουν ελπίδες για περαιτέρω σύγκλιση Ινδίας-Ε.Ε., με πιθανό bonus σε λίγα χρόνια να μπορούμε να δούμε μοντέλα made for India να έρχονται δίχως περαιτέρω κόστος για ομολογκάρισμα και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon