.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 11:54

Honda – Αποκαλυπτήρια CBR1000RR τον Οκτώβρη, με τον ισχυρότερο κινητήρα στην κατηγορία!

Το θέμα “Honda superbike” είναι ένα από τα πιο παραγωγικά σε ειδήσεις και φήμες. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι πλησιάζει η ώρα για την παρουσίαση του ριζικά ανανεωμένου CBR1000RR.

Ενώ όλοι περίμεναν ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στην EICMA, τον Νοέμβριο, το γερμανικό Speedweek, επικαλείται πηγές που αναφέρουν ότι η παρουσίαση της μοτοσυκλέτας θα γίνει νωρίτερα, στο Tokyo Motor Show, που ανοίγει τις πύλες του στις 23 Οκτωβρίου 2019.

Για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έχουν κυκλοφορήσει φήμες, οι οποίες έχουν να κάνουν με την αεροδυναμική της, όπως τα πτυσσόμενα με αυτόματο τρόπο winglets και οι ειδικά σχεδιασμένοι καθρέπτες που δημιουργούν “downforce”.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο CBR1000RR, οφείλει να είναι μια μοτοσυκλέτα πολύ καλύτερη από την προκάτοχο της, βάζοντας ξανά την Honda στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και στοχεύοντας στην κορυφή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι το Big-H επιθυμεί διακαώς μια δυναμική επιστροφή στο πρωτάθλημα WSBK και το πολιτικό μοντέλο, θα πρέπει να δώσει το “στίγμα” και τον “τόνο” σε όλο αυτό.

Οι πληροφορίες λοιπόν, κάνουν λόγο επίσης για τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο σε σειρά της κατηγορίας και αυτό – αν επαληθευτεί στην πράξη- σημαίνει περισσότερους ίππους από τους 207 του BMW S1000RR, το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των Ι4 από πλευράς δύναμης.  


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 15:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon