.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 19:13

Honda Africa Four CRF1000R

Μεταλλαγμένο CB1000R με προβιά Africa Twin

Ο Ελβετός αντιπρόσωπος της Honda, Brivemo Motos, δημιούργησε ένα υπέροχο όσο και μοναδικό τέρας, χρησιμοποιώντας ως βάση ένα CB1000R και δημιουργώντας ένα εξαγριωμένο custom Africa Twin. To αποτέλεσμα ονομάζεται Africa Four CRF1000R.

Η Brivemo Motos δεν πρόσθεσε απλώς την προβιά του Africa στο CB1000R, αλλά εφοδίασε το κτήνος της με αναρτήσεις από CRF450R, προσαρμοσμένες στη νέα τους αποστολή.

honda africa four 4

Μπροστά έχουμε… μονό δίσκο (καλή τύχη), με ανοδιωμένη 4πίστονη δαγκάνα, ενώ ο Γολιάθ φοράει τρακτερωτά Continental TKC 80.

honda africa four 3

Η εξάτμιση είναι 4 σε 1, με τελικό από ανθρακονήματα, έχουμε μονόσελο, νέο προβολέα και μάσκα, νέο τιμόνι και νέο ψηλό φτερό μπροστά.

honda africa four 5

Το Africa Four φοράει κάγκελα κινητήρα και bark-buster χούφτες, -λείπει η ποδιά όμως-, tail-tidy, χωματερά μαρσπιέ, LED φλας και ρούχα από Africa Twin Adventure Sports.

Στα ηλεκτρονικά έχουμε Traction Control, 4 χάρτες ενώ αυτό που λείπει είναι το ABS -δώσε χώμα μπάρμπα!

honda africa four 1

Από ότι φαίνεται η μοτοσυκλέτα δημιουργήθηκε για να λάβει μέρος στην 4η έκδοση του “Brivemo Africa Twin Raid” στο Μαρόκο, ενώ πολύ θα θέλαμε να την δούμε σε βίντεο. Και γιατί όχι… και ως μοντέλο παραγωγής (με λειτουργικές αλλαγές φυσικά), που θα αντικαθιστούσε το ξεπερασμένο Crosstourer.

Η δουλειά είναι πραγματικά μαστόρικη, και το τέρας δείχνει πανέμορφο και αξιόμαχο. Μπράβο στους Ελβετούς.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 21:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon