.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 14:44

Honda – Φήμες για τρίτροχο X-ADV!

Παρουσίαση μέσα στο 2019;

Στο “στρατόπεδο” της Honda, υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο θέμα “τρίτροχο μοντέλο”. τον τελευταίο καιρό (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ) Τα σχετικά σχέδια που κατατίθενται προς κατοχύρωση είναι πάρα πολλά και τα συστήματα διεύθυνσης, ανάρτησης και κλίσεων για τους μπροστινούς τροχούς, περισσότερα από ένα.

Η πιο σημαντική είδηση για το θέμα όμως, ήταν η επιβεβαίωση από “επίσημα χείλη”, πριν από μερικούς μήνες,  ότι όντως η Honda εξελίσσει ένα τρίτροχο μοντέλο. Το θέμα βέβαια ήταν τι μοντέλο ακριβώς, μιας και τα σχέδια που είχαμε δει, αφορούσαν από scooter μέχρι και power cruiser, οπότε οι προθέσεις της Honda, ήταν λίγο ομιχλώδεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιαπωνικού Young Machine λοιπό, το πρώτο τρίτροχο μοντέλο του Big-H θα είναι ένα X-ADV και μάλιστα όπως αναφέρεται η εξέλιξη του έχει προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2019.

img02 11

Το Young Machine επικαλείται επίσημες πηγές για την συγκεκριμένη είδηση, τις οποίες φυσικά δεν μπορεί να αποκαλύψει. Οπότε, στο μόνο που μπορεί να βασιστεί κανείς για την εγκυρότητα του όλου θέματος, είναι η αξιοπιστία του ιαπωνικού μέσου, που στο παρελθόν έχει πολλές φορές επιβεβαιωθεί αλλά επίσης φημίζεται και για τα “τι καλά που θα ήταν να παρουσιαζόταν κάτι τέτοιο” θέματα του.    

foto 4

Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το μπροστινό σύστημα που θα χρησιμοποιήσει η Honda, καθώς σε μερικά σχέδια που η εταιρεία έχει καταθέσει προς κατοχύρωση, υπάρχουν συστήματα υποβοήθησης.  

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι ψηφιακά επεξεργασμένες, μην αρχίσετε να ψάχνετε για τρίτροχο X-ADV… ακόμη... 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 14:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon