.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 14:38

Honda CB650R 2019 – EICMA

Πανέμορφο naked με Neo Sports Café φιλοσοφία

Τα βήματα των CB125 / 300 / 1000R ακολουθεί η νέα naked πρόταση της Honda, που συμπληρώνει ιδανικά την γκάμα των μοντέλων που ασπάζονται την Neo Sports Café φιλοσοφία της Honda, περί γυμνών μοτοσυκλετών.

Η μοτοσυκλέτα, φέρει έναν ανανεωμένο στα σημεία τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, τον οποίο γνωρίζαμε από την θητεία του στο CB650F μοντέλο, ο οποίος παρουσιάζεται 5% ισχυρότερος, αποδίδοντας 94 ίππους.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο περιμετρικό και το πιρούνι μια USD SFF μονάδα της Showa, με 41 χλστ. διάμετρο, παρόμοιο με αυτό που τοποθετείται στο επίσης νέο μοντέλο CBR650R. Τα φρένα επίσης αποτελούν κοινό στοιχείο και στις δύο μοτοσυκλέτες και πρόκειται για τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες και δίσκους 310 χλστ.

Από θέμα εξοπλισμού, το μοντέλο φέρει ABS, Traction Control, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης και μια έγχρωμη TFT οθόνη που παίζει τον ρόλο του πίνακα οργάνων. Σχεδιαστικά, οι γραμμές θυμίζουν σαφώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας των Neo Sports Café, με χαρακτηριστικό σημείο τον LED προβολέα με την DRL λειτουργία.

Αν κάπου ξεχωρίζει το CB650R, αυτό είναι η διαδρομή των εξατμίσεων του, που ακολουθούν μια πλάγια “ροή”, βγαίνοντας στην κάτω δεξιά πλευρά του κινητήρα, αποτείνοντας φόρο τιμής στο θρυλικό CB400 Four.

Φωτογραφίες Κίνησης

Φωτογραφίες Στατικές

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 14:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CB500X 2019 – EICMA Honda CBR500R 2019 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon