.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 11:40

Honda – Eπίσημη επιβεβαίωση του V2 turbo μοντέλου!

 

“Yπάρχει και το έχω οδηγήσει” δηλώνει ο επικεφαλής της Honda Europe!

 

Αποχαιρετώντας το 2017, ο γενικός διευθυντής της Honda Europe, Vito Cicchetti, έδωσε μια συνέντευξη στο ιταλικό Motosprint, στην οποία και αποκάλυψε πολλά, που αφορούν τα μελλοντικά σχέδια του Big-H. Μεταξύ αυτών, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φημολογούμενο υπερτροφοδοτούμενο V2 μοντέλο της Honda, το οποίο όχι μόνο επιβεβαίωσε ως concept αλλά δήλωσε ότι το έχει οδηγήσει κιόλας!

Παραθέτουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξη:

-Ακούγεται ότι η Honda δουλεύει πάνω σε ένα υπερτροφοδοτούμενο project…

Ναι, είναι αλήθεια αυτό, έχουμε κατασκευάσει ένα υπερτροφοδοτούμενο V2 μοντέλο και μάλιστα το έχω οδηγήσει, είναι εξαιρετικό! Προς το παρόν αυτό το project έχει μείνει κάπως στάσιμο, είναι πολλά που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν το προχωρήσουμε, το κόστος του ας πούμε είναι πολύ υψηλό. Είναι όμως και θέμα “εικόνας”, ίσως ένα turbo V2 να μην συνάδει ακριβώς με αυτό που πρεσβεύει η Honda ως κατασκευαστική φιλοσοφία. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να το δούμε στην παραγωγή, μελλοντικά ίσως… προσωπικά θα ήθελα πολύ ένα τέτοιο μοντέλο στην γκάμα μας. Δεν μιλάμε για μοτοσυκλέτα των 300+ χλμ. την ώρα, πρόκειται για κάτι διαφορετικό, με προηγμένη τεχνολογία και μοναδική απόδοση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 11:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon