.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 13:05

Honda – Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για το V4 superbike

 

 

Πιο σύντομα στην παραγωγή, λόγο… Panigale!

 

Η παρουσίαση της Ducati Panigale V4 φαίνεται πως λειτούργησε ως έναυσμα για την Honda, ώστε να επιταχύνει τις διαδικασίες για την παρουσίαση του –φημολογούμενου εδώ και καιρό- V4 superbike της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2019 θα είναι η χρονιά που το Big-H θα λανσάρει –επιτέλους…- την μοτοσυκλέτα επίσημα στην αγορά.

Το όνομα της, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι RVF και θα αποτελεί φορέα πολλών τεχνολογιών και κορυφαίων περιφερειακών, χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται “εξωτικη", αφού τον ρόλο αυτό, τον έχει η RC213V-S.

Πολύ πιθανό να υπάρξουν δυο εκδόσεις, με την μια από αυτές να είναι "σχεδόν racing” και να εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες της homologation, για την συμμετοχή στο WSBK.

Το έτος της παρουσίασης, 2019, ίσως να μην είναι τυχαίο, αφού την αμέσως επόμενη χρονιά θα εφαρμοσθούν οι Euro 5 προδιαγραφές, οπότε η Honda θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο στα V4 Superbikes.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 13:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CB4 Interceptor - Video Honda PCX 2018 - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon