.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 11:34

Honda: Tρεις εκδόσεις για το νέο CB1000R;

 

Standard, Scrambler και café racer, σύμφωνα με πληροφορίες

 

 

Όπως είχαμε γράψει και το καλοκαίρι, η ανάγκη για κάτι νέο από την Honda στην κατηγορία των naked – streetfighter του λίτρου, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, αφού το τελευταίο της μοντέλο αυτού τους είδους, CB1000R, παρουσιάστηκε πριν μια δεκαετία.

Με τον νέο κινητήρα του Fireblade, η Honda σίγουρα έχει λύσει το θέμα του μοτέρ που θα χρησιμοποιηθεί (λογικά, ρυθμισμένο κατάλληλα για τις περιστάσεις…) οπότε το μεγάλο ερώτημά είναι η σχεδίαση αλλά και ο “χαρακτήρας” του μοντέλου αυτού. Θα είναι κάτι επιθετικό και ακραίο ή μήπως κάτι πιο ήπιο με ρετρό πινελιές;

Σύμφωνα με το web young machine, το νέο naked 1000 κ.εκ. της Honda, θα είναι… όλα αυτά μαζί, αφού θα υπάρξουν τρεις συνολικά εκδόσεις αυτού και συγκεκριμένα μια standard – βασική, μια scrambler και μια café racer.

cb 1000r honda treis ekdoseis 4

Μάλιστα δόθηκαν στην δημοσιότητα και τρία σχέδια που απεικονίζουν το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν αυτές οι εκδόσεις, τα οποία έχουν βασιστεί σε αντίστοιχα πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει επισήμως η Honda.

cb 1000r honda treis ekdoseis 3

Σύμφωνα με την πηγή των πληροφοριών, η standard – βασική έκδοση θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Tokyo Motor Show, ενώ λίγες μέρες μετά, τον Νοέμβριο στην EICMA, θα αποκαλυφθούν τα scrambler και café racer.

cb 1000r honda treis ekdoseis 2

Έμπνευση για αυτά τα σχέδια που παρουσίασε το web young machine, αποτέλεσαν τα concept της Honda, CB4 και CB six50, καθώς και το CB150R Ex Motion.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 11:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon