.
Κατηγορία Ducati
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 14:28

Ducati 939 SuperSport - Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες!

 

Ένα Superbike για τον δρόμο

 

Στο facebook διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Ducati 939 SuperSport, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση Intermot 2016.

ducati 939 supersport diarroi 8

Τις φωτογραφίες ανέβασε η σελίδα Moto&Moto, και σε αυτές βλέπουμε τόσο την βασική (φωτό άνω) όσο και την πιο high-spec έκδοση S (φωτό ανοίγματος και κάτω).

ducati 939 supersport diarroi 7

Διαφορετικές είναι οι αναρτήσεις στη βασική και στην S έκδοση, με την τελευταία να απολαμβάνει χρυσό ανάποδο πιρούνι και piggy-back πίσω αμορτισερ της Ohlins. Διαφορετικά δείχνουν και τα φρένα, ενώ εντυπωσιάζει το μονόμπρατσο ψαλίδι και οι ζάντες, που φέρουν νέα σχεδίαση. Τα διπλά τελικά βοηθούν τη μοτοσυκλέτα να περάσει τις Euro 4 προδιαγραφές.

ducati 939 supersport diarroi 3

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν ακτινικές δαγκάνες της Brembo μπροστά, αν και η S μάλλον έχει δαγκάνες -και ίσως και τρόμπα- υψηλότερων προδιαγραφών.

ducati 939 supersport diarroi 5

Η υπέροχη σέλα της S δείχνει από Algantara, ενώ αντίθετα από τη βασική έκδοση η μοτοσυκλέτα διαθέτει και κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη.

ducati 939 supersport diarroi 2

Πανέμορφο το DRL "φρύδι" που βρίσκεται πάνω από τους προβολείς, ενώ η ψηφιακή οθόνη των οργάνων βρίθει από πληροφορίες!

Τέλος, τα κλιπόν βρίσκονται ψηλότερα από την πάνω πλάκα, συνεισφέροντας στην μεγαλύτερη άνεση σε καθημερινές συνθήκες.

ducati 939 supersport diarroi 4

Ιδού λοιπόν, ένα Superbike για τον δρόμο, περισσότερο άνετο, περισσότερο χρηστικό -και αναμένουμε σαφώς πιο οικονομικό- από τη σειρά Panigale (959, 1199, 1299, 1299 S και Anniversario).

Αν ο V2 των 90 μοιρών είναι ακριβώς ίδιος με εκείνον του Hypermotard (στον οποίο μάλλον θα βασίζεται), τότε αναμένουμε ιπποδύναμη 113 hp / 9.000 rpm και ροπή 10 κιλών στις 7.500 rpm. Εκτός κι αν η Ducati αποφασίσει να "πουσάρει" ελαφρώς τα νούμερα για τη συγκεκριμένη SuperSport έκδοση. Ίδωμεν.

Περισσότερα σε λίγες μέρες, στην Intermot.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 17:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon