.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 14:50

Ducati Multistrada 939 2017 - Spy pic

 

Έρχεται μικρότερη έκδοση Multistrada;!

 

Η κατασκοπική φωτογραφία που βλέπετε εστάλη από αναγνώστη στο ιταλικό site Moto.it, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια νέα, μικρότερη έκδοση του Multistrada 1200, πιθανότατα στα 939 κυβικά!

ducati multistrada 939 2

Η λεπτομέρεια που κίνησε την περιέργεια του φωτογράφου ήταν η ύπαρξη διπλού ψαλιδιού, αντί για το μονόμπρατσο που φοράει το μεγάλο Multistrada.

Το πλαίσιο δείχνει όμοιο με του μεγάλου Multistrada, και όχι με εκείνο της οικογένειας Hypermotard.

Αν όντως πρόκειται για νέο Multistrada 939, θα έχουμε να κάνουμε με μια μοτοσυκλέτα που θα βρίσκεται ανάμεσα στο Hyperstrada 939 και στο Multistrada 1200.

Τα δυνατά σημεία μιας τέτοιας μοτσυκλέτας θα μπορούσαν να είναι οι αυξημένες τουριστικές δυνατότητες σε σχέση με το Hyperstrada, με παράλληλα μικρότερο βάρος από ότι το Multistrada 1200.

Ο αναγνώστης του Moto.it αναφέρει πως η μοτοσυκλέτα έδειχνε μικρότερη σε διαστάσεις από το Multistrada 1200, αν και με όλο τον σεβασμό, αν δεν έχεις δίπλα στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ένα Multistrada 1200... άντε να βγάλεις συμπεράσματα για διαστάσεις.

Θα δούμε άραγε την Ducati να παρουσιάζει ένα Multistrada 939 σύντομα; Και αν ναι, θα είναι σε μορφή παραγωγής, ή μήπως θα δούμε το πρωτότυπο στις εκθέσεις, και μια μοτοσυκλέτα παραγωγής αργότερα;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 13:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon