.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 14:43

Ducati Supersport S - διαρροή φωτογραφίας

 

Αναβίωση του πνεύματος του 900 SS;

 

Στην εβδομάδα γιορτής της Ducati, World Ducati Week, παρουσιάστηκε "κεκλεισμένων των θυρών" ένα επερχόμενο νέο μοντέλο, με το όνομα Supersport S, η πρώτη φωτογραφία του οποίου διέρρευσε πριν προλάβεις να πεις κύμινο.

Στο Misano λοιπόν, όπου η φίρμα του Borgo Panigale είχε σε ένα δωμάτιο -όπως είχε κάνει και με το Scrambler- τη νέα μοτοσυκλέτα. Οι επισκέπτες μπορούσαν να τη δουν από κοντά, πριν την επίσημη παρουσίααση της στην ερχόμενη EICMA, όμως απαγορευόταν αυστηρά κάθε χρήση φωτογραφικής μηχανής και smartphone. Εννοείται πως κάποιος παράκουσε τις εντολές, και ιδού η πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου Supersport S.

Τι είναι το Supersport S; Όχι ένα ακόμη Panigale!

Από ότι φαίνεται, η Ducati θέλει να αναβιώσει τις πιο οικονομικές σε απόκτηση Supersport μοτοσυκλέτες όπως ήταν το 900 SS, με τον αγοραστή να μπορεί να αγοράσει μια "ντυμένη" μοτοσυκλέτα δίχως το ταμπελάκι της τιμής των Panigale.

Το Design της νέας μοτοσυκλέτας δανείζεται στοιχεία από την οικογένεια Panigale, όμως δείχνει να βασίζεται πραγματικά στην πλατφόρμα των monster, με το νεότερο κοντό πλαίσιο χωροδικτύωμα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε πως το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο, ενώ οι αναρτήσεις ανήκουν στην Ohlins και οι δαγκάνες σε μια οικονομικότερη σειρά της Brembo.

Οι φήμες στο Misano μίλαγαν για κινητήρα 937 κυβικών εκατοστών, οπότε αν αυτό ισχύει τότε μάλλον πρόκειται για το μοτέρ του Hypermotard 939.

Το ζουμί της μοτοσυκλέτας θα είναι αντίστοιχο με τα παλαιότερα SS της φίρμας. Supersport χαρακτήρας σε προσιτή τιμή, και με διττό ρόλο. Με δυνατότερα τα πολιτικά του στοιχεία, και με τη σβέλτη οδήγηση αλλά και τα Track Days να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Το Ducati Supersport και η έκδοση Supersport S αναμένονται στην EICMA το Νοέμβριο, αν και υπάρχει η πιθανότητα να τα δούμε και νωρίτερα, στην Intermot του Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 21:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati 1299 Panigale S Anniversario Ducati XDiavel by Roland Sands »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon