Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 13:17

Ducati: Θα παρουσιάσει 2 νέα μοντέλα στο WDW 2016

 

Μία επετειακή έκδοση & μια νέα μοτοσυκλέτα

 

H Ducati ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης World Ducati Weekend 2016 που θα λάβει χώρα 1-3 Ιουλίου στο Misano, και μέσα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η παρουσίαση 2 νέων μοντέλων.

Για να λέμε όλη την αλήθεια, η παρουσίαση το βράδυ του Σαββάτου αφορά σε μια επετειακή έκδοση κάποιου μοντέλου για τα 90 χρόνια της φίρμας, και ένα preview κεκλεισμένων των θυρών (όπως είχε γίνει και με το Srambler) για ένα νέο μοντέλο του 2017.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν στην πρες κόνφερανς για το WDW 2016, για το οποίο η Ducati κατάφερε να πάρει και πιστοποιητικό αειφορίας ISO 20121. Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μέτρο που εγγυάται την απρόσκοπτη διεξαγωγή του WDW για τα επόμενα χρόνια, με την Ducati να λαμβάνει υπόψη της περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τα μελλοντικά Weekends.

Στις εκδηλώσεις του WDW 2016 περιλαμβάνονται tours στα γύρω μέρη, paddock events, διαγωνισμός Ducati Garage και Ducati Heritage, παιχνίδια, μαγαζί με ρούχα και αξεσουάρ, κυνήγι θησαυρού, Test Rides, DRE Enduro, DRE Safety, σχολείο Flat Track, Track Events, γύροι στην πίστα με Audi και Lamborghini, stuntman shows, αγώνα dragster, δικάβαλες βόλτες στην πίστα με τους Troy Bayliss και Ruben Xaus, παρέλαση των Ducatisti, κονσέρτα μουσικής, και πολλά-πολλά ακόμη!

Σημειώστε πως η Ducati έχει ανακοινώσει και ειδικό app για smartphones & tablets για το WDW 2016!

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 23:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube