.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 09:19

Ducati – Ξεπούλησαν αμέσως τα Panigale V4 S του Race of Champions

Οι μοτοσυκλέτες του «Αγώνα των Πρωταθλητών» που πραγματοποιήθηκε στην World Ducati Week του 2022 βγήκαν προς πώληση, με την εξάντληση τους να ήταν θέμα ωρών.

Στον αγώνα με νικητή τον Fransesco Bagnaia, τα «αγωνιστικά» Panigale V4 S με τα βαψίματα από MotoGP και WSBK, βγήκαν Online προς πώληση το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου. Οι μοτοσυκλέτες με την ιδιαίτερη εμφάνιση αλλά και με τα με laser χαραγμένα αναγνωριστικά, έγιναν ανάρπαστες όπως ήταν αναμενόμενο εντός μερικών ωρών.

Στα πρώτα λεπτά της διάθεσης τους μάλιστα, αγοράστηκε το Panigale με το #43 του Jack Miller, ενώ ακολούθησαν εκείνα του Bagnaia και του Zarco, με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες να ακολουθούν σε αυτό τον άτυπο αγώνα χρόνου.

DucatiPanigaleV4S_LenovoRaceofChampions_2.jpg

«Ο Αγώνας των Πρωταθλητών ήταν, μαζί με την παρέλαση, το πιο συναρπαστικό κομμάτι αυτής τη 11ης έκδοσης του World Ducati Week. Δεκάδες χιλιάδες φανς παρακολούθησαν τον αγώνα μέσω streaming, μαζί με τις εξαιρετικές επευφημίες από τις κερκίδες της πίστας, επιβεβαιώνοντας την ικανότητα της Ducati να δίνει ζωή σε μοναδικές εμπειρίες που τροφοδοτούν το πάθος και τον ενθουσιασμό των φανς της μάρκας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Patrizi Ciannetti, υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνιών της Ducati.

DucatiPanigaleV4S_LenovoRaceofChampions_1.jpg

Με τη σειρά του, ο Fransesco Milicia, υπέυθυνος των παγκόσμιων πωλήσεων της ιταλικής εταιρίας δληλωσε: «Τα Panigale V4 S του Αγώνα των Πρωταθλητών είναι ξεχωριστά, συλλεκτικά κομμάτια. Η παγκόσμια επιτυχία του αγώνα συνείσφερε στην παραπάνω αξία τους. Αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητα στους καλύτερους και πιο ενθουσιώδεις πελάτες μας, ένας τρόπος να τους ευχαριστήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τον ενθουσιασμό τους για τις μοτοσυκλές», συμπληρώνοντας πως «Η επιλογή της online πώλησης, έγινε σε σύμπνοια με τη στρατηγική μας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ώστε να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία των Ducatisti. Σε αυτή την περίπτωση, για να δώσουμε και άμεση πρόσβαση σε οποιονδήποτε, ταυτόχρονα, παντού στον κόσμο. Η ταχύτητα με την οποία πωλήθηκαν οι μοτοσυκλέτες, επιβεβαιώνει πως πολλοί ήταν συνδεδεμένοι περιμένοντας το άνοιγμα της πλατφόρμας».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon