Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 14:16

Ducati draXter

 

Extreme XDiavel στη Βερόνα

 

Το draXter είναι μια ακραία dragster concept εκδοχή του ΧDiavel, με φρένα και αναρτήσεις από Panigale! Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Βερόνα, στις 22-24 Ιανουαρίου.
 
Δίπλα στα 3 special Scrambler, στην έκθεση Motor Bike Expo η Ducati θα δείξει και το εκπληκτικό draXter, ένα concept μοντέλο που ερμηνεύει τον κόσμο του XDiavel μέσα από μια extreme sport οπτική.

2 dragXter 02a

Υπεύθυνος για το project δεν είναι κάποιος εξωτερικός βελτιωτής, αλλά το κέντρο προχωρημένου σχεδιασμού της ίδιας της Ducati (Ducati Design Center's Advanced Design area), ένας τομέας που εξερευνά στιλιστικά το μέλλον, προτείνοντας νέους δρόμους για τη φίρμα του Borgo Panigale.
 
Το draXter διαθέτει κορυφαία αγωνιστικά περιφερειακά, όπως τις αναρτήσεις και τα φρένα που προέρχονται από το Panigale Superbike. Δείτε όμως και την τερατώδη μπούκα της εξάτμισης που θυμίζει... φουγάρο! Ο σχεδιασμός του draXter τονίζει τις γραμμές και τις αναλογίες του XDiavel σε ακραίο βαθμό, ενώ ο αριθμός 90 στα πλαϊνά της μοτοσυκλέτας θέλει ταυτόχρονα να δώσει αγωνιστικό αέρα, και να γιορτάσει την 90η επέτειο της εταιρείας.
 
Παρακάτω δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Ducati για το draXter. Ωραία οπτική, με συνοδεία κλασικής μουσικής.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 22:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube