Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011 12:31

Ducati Mikaracer

 

Για τα μάτια σου μόνο!


Τα δέκα χρόνια της συμπληρώνει φέτος η Ισπανική εταιρία Radical Ducati η οποία δημιούργησε άλλη μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα.
Η ομάδα πήρε ένα Ducati 1098 και χρησιμοποίησε το πλαίσιο και τον κινητήρα του προκειμένου να δημιουργήσει μία μοναδική μοτοσυκλέτα. Στο νέο Mikaracer 1098, οι γνώστες του αντικειμένου είναι εύκολο να διαγνώσουν τις αλλαγές που έχει υποστεί η μοτοσυκλέτα, από την εν λόγω ομάδα. Ωστόσο, αυτό που είναι μοναδικό στην νέα κατασκευή είναι η μοναδική αριστερή εξάτμιση που ακολουθεί ανοδική πορεία για να καταλήξει δίπλα στην σέλα. Η δεξιά εξάτμιση είναι πιο κοντή και καταλήγει χαμηλά. Το σύνολο είναι κάτι που έχουμε δει μόνο σε παλιές μοτοσυκλέτες τύπου scrambler και σίγουρα  είναι εντυπωσιακό.

Μία σειρά από αλλαγές έγιναν στο πίσω τμήμα όπου τοποθετήθηκε νέο αλουμινένιο υποπλαίσιο κατασκευής της RAD, το οποίο χρησιμοποιεί μονόσελο κάλυμμα από carbon. Όλα τα περιφερειακά είναι κατασκευασμένα από carbon, τόσο το ρεζερβουάρ όσο και τα φτερά αλλά και το προστατευτικό της εξάτμισης.
Το πίσω φανάρι προέρχεται από Montesa ώστε να είναι μικρό σε μέγεθος ενώ το μπροστά προέρχεται από V Rod.
Τα μαρσπιέ είναι κατασκευής RAD,χειροποίητα, ενώ οι μανέτες, καθρέπτες, λεβιέ ταχυτήτων, προέρχονται από την Rizoma.
Στον κινητήρα έχουν αλλαχθεί τα κολάρα του ψυγείου με σιλικόνης, προερχόμενα από την Tamburini και συνδυάζονται με αλουμινένιους σωλήνες.
Τα ηλεκτρικά έχουν τοποθετηθεί ανάλογα με τις νέες θέσεις που προέκυψαν ενώ πινελιά αποτελεί το νέο γρανάζι που είναι κατασκευασμένο από ergal.

Η RAD έφτιαξε μία μοτοσυκλέτα που παντρεύει τις μοτοσυκλέτες scrambler με τα σύγχρονα naked bikes και θυμίζει πολύ ένα τεραστίων διαστάσεων Hornet. Σίγουρα το συγκεκριμένο Ducati δεν θα περάσει απαρατήρητο μιας και η μοναδικότητά του, προκαλεί.

Φωτογραφίες


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Spite Concept Ducati – Cigarette 42’ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT