.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 13:35

Ducati Panigale VR 46 - Μία για τον Valentino Rossi!

 

Από τα χέρια του Steven Galpin

 

 

Μπορεί ο Valentino Rossi να μην ανήκει πλέον στην αγωνιστική ομάδα της Ducati, αλλά ο σχεδιαστής Steven Galpin, έχει οραματιστεί ήδη την Panigale του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, από τότε που έτρεχε με τα κόκκινα χρώματα.

Η Panigale 1199 που θυμίζει αρκετά την αγωνιστική Desmosedici, δέχθηκε τις πινελιές του Galpin προκειμένου να βρεθεί στην παραγωγή, έχοντας πολλά στοιχεία από την τελευταία. Απαλές γραμμές, νέο fering, διαφορετικό μπροστινό τμήμα του fering με νέα φωτιστικά σώματα, εξαφανισμένη εξάτμιση (!! που έχει σκοπό να την βάλει άραγε;;;), νέο μεγαλύτερο ψαλίδι με άνοιγμα για να περνάει η αλυσίδα ανάμεσα, και φυσικά οι κορυφαίες αναρτήσεις της Ohlins.
Μπορεί μια μέρα η Ducati να βελτιώσει ανάλογα την Panigale, ή να βάλει ξανά μία περιορισμένης διαθεσιμότητας Desmocedici στην παραγωγή, όπως έκανε μετά το πρωτάθλημα με τον Stoner στα MotoGP, η οποία αυτή τη φορά να μοιάζει κάπως με τα σχέδια που σας παρουσιάζουμε!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 13:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο Ducati Diavel 2015 Ducati Monster 800 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon