.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2025 07:08

Ducati - Αγωνιστική πρεμιέρα για το Desmo250 MX

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε το αγωνιστικό ντεμπούτο της Ducati Desmo250 MX, της μοτοσυκλέτας με την οποία ο κατασκευαστής με έδρα το Borgo Panigale συνεχίζει την εξέλιξη της χωμάτινης γκάμας του.

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, πως το Desmo250 MX αντιπροσωπεύει το δεύτερο βήμα στον καθαρά χωμάτινο δρόμο των Ιταλών, που ξεκινά από τις πίστες και καταλήγει στις εκδόσεις παραγωγής. Έτσι, αφού η Ducati εκμεταλλεύτηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Italian Prestige του 2024 για το Desmo450 MX, ακολουθεί την ίδια προσέγγιση με τη μοτοσυκλέτα που προορίζεται για την κατηγορία MX2. Υπεύθυνη για την εξέλιξη του Desmo250 MX στην πίστα θα είναι η ομάδα Beddini Racing, νικήτρια του ιταλικού τίτλου MX2 2024, η οποία θα αγωνιστεί με τον εννέα φορές Ιταλό πρωταθλητή Alessandro Lupino και στους έξι αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος Motocross Prestige MX2. Επομένως, το Desmo250 MX θα ακολουθήσει την ίδια πορεία εξέλιξης με το Desmo450 MX, τη μοτοσυκλέτα που κέρδισε τον ιταλικό τίτλο Motocross του 2024 στο ντεμπούτο της με το Lupino.

Για την ιστορία, το Desmo450 MX, το οποίο συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP φέτος με τους Mattia Guadagnini και Jeremy Seewer και την ομάδα Aruba.it - ​​​​Ducati Factory MX που διαχειρίζεται η Maddii Racing, θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκδοση παραγωγής του στις 3 Απριλίου με ένα επεισόδιο της σειράς Ducati World Première. Οι παραδόσεις του Ducati Desmo450 MX θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο σε επιλεγμένους αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη, συνεχίζοντας τον Ιούλιο στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2025 07:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon