.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:07

Ducati Hypermotard 698 Mono – Η τιμή του στην Ιταλία

Ανακοινώθηκαν, για την γείτονα χώρα, οι τιμές του πιο ισχυρού μονοκύλινδρου motard στην ιστορία και περιμένουμε, εναγωνίως, για να δούμε πόσο θα κοστολογηθεί και στα μέρη μας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, το Ducati Hypermotard 698 Mono έχει πλέον τιμή στην Ιταλία. Πόσο λοιπόν; Η απλή έκδοση, θα ξεκινά από τα 13.140 ευρώ, ενώ αν την επιλέξει ο αναβάτης στην έκδοση Α2 (με περιορισμό ισχύος στους 43,5 ίππους), θα δώσει 1.000 ευρώ λιγότερα, ήτοι 12.140 ευρώ.

Αν τώρα, επιθυμεί την επιλογή της έκδοσης RVE, η οποία έχει και το Quickshifter στον βασικό εξοπλισμό, αλλά και διαφορετικά γραφικά, το ποσόν ορίζεται στα 14.140 ευρώ.

Περιμένουμε να μάθουμε την τιμή της και για την χώρα μας, όπου και αναμένεται κατά τι υψηλότερη.

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Ducati Hypermotard 698 Mono με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon