.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 12:58

Ducati Motocross 2024 – Θα έχει Desmo και θα μπορούσε να είναι έτσι

Εν μέσω αγωνιώδους αναμονής για την παρουσίαση της Motocross μοτοσυκλέτας της Ducati, με πληροφορίες να έρχονται με το σταγονόμετρο, ήρθε μία ακόμα γραφιστική πρόταση για την εμφάνιση της.

H Ducati αναμένεται να παρουσιάσει την νέα Motocross μοτοσυκλέτα της, σε κάποιο επεισόδιο της World Premiere της, αν όχι ως «έκπληξη» εκτός προγράμματος, οσονούπω. Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, αλλά πλέον η είδηση δεν επιδέχεται αμφισβήτησης – μάλιστα, πριν λίγα 24ωρα, ανακοινώθηκε επίσημα και η εμπλοκή του παγκόσμιου πρωταθλητή, Tony Cairoli, στο project.

Ήδη οι γραφίστες παγκοσμίως έχουν βάλει «φωτιά» στα πενάκια τους, με μία από τις ψηφιακές δημιουργίες να είναι και η εικόνα που βλέπετε παραπάνω. Ο γραφίστας απεικονίζει την δική του άποψη για την Ducati Motocross, με έντονο κόκκινο χρώμα (ένα ζήτημα που μένει να... «λυθεί», μεταξύ Ducati και Gasgas...), αλλά και τις απαραίτητς δημιουργικές ελευθερίες, στην μορφή του κινητήρα, του πλαισίου και του ψαλιδιού.

Βάσει επίσημων πληροφοριών, ο κινητήρας του νέου Ducati Motocross θα φέρει δεσμοδρομικό σύστημα στην κίνηση των βαλβίδων, το γνωστό σε όλους μας Desmo. Τα κυβικά αναμένονται στα 450 (δηλαδή στην κατηγορία MX1), με ψίθυρους για ισχύ στο επίπεδο των 60-65 ίππων. Μένει να δούμε με τι περιφερειακά θα το εξοπλίσει η Ducati, αλλά και το τι ηλεκτρονικά συστήματα/βοηθήματα θα φέρει. Μην ξεχνάμε ότι η Ducati, είναι πρωτεργάτης σε αυτό τον τομέα και είναι πολύ πιθανόν, να θέλει να κάνει ισχυρή πρώτη εντύπωση στην κατηγορία.

Προς το παρόν, έχουμε να συζητάμε μόνο γύρω από τις όποιες εικόνες και πληροφορίες κυκλοφορούν, περιμένοντας τα επίσημα από την Μπολονέζικη εταιρεία...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 13:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon