.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 16:57

Ducati World Première 2024 – Τρίτη 19/9 το 2ο επεισόδιο, πώς να το παρακολουθήσετε

Έρχεται η δεύτερη παρουσίαση νέου μοντέλου 2024, την οποία μπορείτε να δείτε και μέσω της εφαρμογής MyDucati.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ducati World Première 2024 θα προβληθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17.00 ώρα Ελλάδας.

Όπως προλογίζει η Ducati, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα τουρισμού φτιαγμένη για αναβάτες που "αγαπούν να ταξιδεύουν δίχως όρια, με μέγιστη άνεση και ασφάλεια".

Μπορεί να μιλάμε για μια νέα έκδοση Multistrada; Πιθανώς, άλλωστε η Ducati έχει επιβεβαιώσει πως μια από τις πρεμιέρες του 2024 θα αφορά κάτι νέο στη συγκεκριμένη οικογένεια. Θα ξέρουμε οριστικά την Τρίτη το απόγευμα, στη ζωντανή παρουσίαση που θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα Ducati.com και το κανάλι της Ducati στο YouTube.

ducati app

Ένα ακόμη κανάλι με περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Ducati World Première συνιστά η δωρεάν εφαρμογή για τηλέφωνα MyDucati App, στην οποία προσφέρεται αποκλειστικό περιεχόμενο μετά το τέλος κάθε επεισοδίου.

Η εφαρμογή MyDucati είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω των App Store και Google Play αντιστοίχως.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 17:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon