.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 21:41

Ducati Diavel V4 – Έτοιμο για παραγωγή

Ως αναμενόταν το Diavel φορά κι αυτό τον V4 κινητήρα και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σύντομα σε επεισόδιο της σειράς Ducati World Premiere 2023.

Η επόμενη μέρα του Ducati Diavel περιστρέφεται γύρω από τον V4 κινητήρα της ιταλικής εταιρείας, καθώς η μοτοσυκλέτα φωτογραφήθηκε σε βενζινάδικο καθώς βρισκόταν στον δρόμο στα πλαίσια της τελικής της εξέλιξης.

Η οικεία σιλουέτα του Diavel προφανώς και δεν αλλάζει, ομοίως και το θρεφτάρι πίσω λάστιχο, με φρέσκα σχεδιαστικά στοιχεία όπως οι μεγάλες εισαγωγές αέρα εκατέρωθεν του προβολέα.

Ducati Diavel V4 Erlkoenig 169Gallery f6e5b6b 1931983

Το ζουμί βέβαια είναι στον κινητήρα, ο οποίος εικάζεται πως θα είναι ο V4 του Multistrada, δηλαδή άνευ desmo, και όχι ο πιο σπορ των Panigale, αλλά εδώ μιλά η λογική και όχι η σίγουρη γνώση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως έχουμε ένα νέο πλαίσιο, το οποίο διαφοροποιείται και εμφανισιακά από τον προκάτοχό του καθώς πλέον δεν έχουμε οπτικά εμφανή κομμάτια χωροδικτυώματος στα πλαϊνά κάτω από ρεζερβουάρ.

Ducati Diavel V4 Erlkoenig 169Gallery e2408f5c 1931981

Τέλος, το έτερο στοιχείο που βγάζει μάτια είναι το τελικό της εξάτμισης με τις τέσσερεις απολήξεις, κάτι που προφανώς έρχεται για να ξεκαθαρίζει σε όποιον το βλέπει πως αυτό είναι ένα τετρακύλινδρο Diavel.

Λογικά το νέο Diavel V4 θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα έξι επεισόδια της σειράς Ducati World Premiere 2023 που απομένουν ως τα τέλη Οκτώβρη, μετά το πρώτο που μας αποκάλυψε το Streetfighter V4 Lamborghini.

Πηγή: Motorrad.de

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 22:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon