.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 10:50

Ducati XDiavel Nera 2022 – Συλλεκτική συνεργασία

Δύο εταιρείες που πρεσβεύουν τη σχολή Made in Italy, οι Ducati και Poltrona Frau, συνεργάζονται για μια ξεχωριστή έκδοση του Xdiavel.

Το έβδομο επεισόδιο της σειράς εικονικών παρουσιάσεων Ducati World Première μας αποκάλυψε μια φρέσκια παραλλαγή του XDiavel, Nera, η οποία ξεχωρίζει από το πιο χαρακτηριστικό του εξάρτημα, τη σπέσιαλ σέλα που κατασκεύασε η Poltrona Frau με το αποκλειστικό της δέρμα Pelle Frau – φυσικό μαλακό δέρμα που ράβεται με το χέρι από τους έμπειρους τεχνίτες της κορυφαίας αυτής ιταλικής επιπλοποιίας.

Ο πελάτης θα μπορεί να παραγγείλει τη Nera του επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά χρώματα: Siam Red, Steel Blue, Cemento, India και Selva, όλα διακοσμημένα με εγχάρακτο Χ (εκ του XDiavel) μέσω μια διαδικασίας που κάνει χρήση ειδικού λέιζερ.

MY22 Ducati XDiavel Nera 064 UC365371 Mid

Το νέο XDiavel Nera χαρακτηρίζεται από το κατάμαυρο “Black on Black” χρώμα με εναλλαγές γυαλιστερών και ματ αποχρώσεων και συνοδεύεται (προαιρετικά) από ένα ασορτί ανοικτό κράνος Arai SZ-R Vas.

Και, για να σπάσει λίγο το σκοτεινό μαύρο θέμα, η Ducati ενσωμάτωσε έξυπνα μερικές κόκκινες λεπτομέρειες, όπως οι δαγκάνες των φρένων και τα καπάκια των κεφαλών του κινητήρα, καθώς και ένα ζευγάρι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες διαφορετικές από αυτές των άλλων δύο εκδόσεων XDiavel, S και Dark.

MY22 Ducati XDiavel Nera 033 UC365249 Mid

Μόνο 500 XDiavel Nera θα κατασκευαστούν και κάθε μία θα συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό μπρελόκ κατασκευασμένο από το ίδιο δέρμα Pelle Frau όπως και σέλα του, στο ίδιο χρώμα που θα έχει επιλέξει φυσικά.

Κατά τα λοιπά, κάτω από την εμφάνιση δεν υπάρχουν διαφορές από τις άλλες εκδόσεις XDiavel, δηλαδή έχουμε τον γνωστό υγρόψυκτο δικύλινδρο V 90 μοιρών Testastretta με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων DVT και 1262 cc, με απόδοση 160 hp στις 9,500 rpm και 13.0 kgm στις 5,000 rpm.

MY22 Ducati XDiavel Nera 125 UC365324 Mid

Η δυνατότητα παραγγελίας είναι ήδη ενεργοποιημένη για το XDiavel Nera, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τον Μάρτιο 2022.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο από την παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας, καθώς και μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση.

Ιστοσελίδα Ducati XDiavel Nera

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon