.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 17:09

Ducati Multistrada V4 2022 - Νέο χρώμα για την S, ηλεκτρονική αναβάθμιση & νέα αξεσουάρ

Η Ducati Multistrada V4 S του 2022 θα διατίθεται πλέον και σε λευκό χρώμα, ενώ για τη νέα χρονιά η Adventure μοτοσυκλέτα του Borgo Panigale αναβαθμίζεται στα ηλεκτρονικά της. Παράλληλα αναβαθμίστηκε και η γκάμα αξεσουάρ του μοντέλου.

Με σχεδόν 10.000 παραδόσεις το 2021, η Multistrada V4 ήταν η δημοφιλέστερη μοτοσυκλέτα του ιταλικού εργοστασίου, χάρη στις επιδόσεις της, στον κορυφαίο εξοπλισμό της και στις πρωτάκουστα χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης της.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο που εξοπλίστηκε με ραντάρ τόσο εμπρός όσο και πίσω, με συστήματα Adaptive Cruise Control (ACC) και Blind Spot Detection (BSD), με έλεγχο βαλβίδων κάθε 60.000 χλμ., και με 4 έτη εγγύησης, η Multistrada V4 αποτελεί όνειρο του κάθε απαιτητικού αναβάτη της Adventure κατηγορίας.

Για το 2022, η Multistrada V4 S θα διατίθεται και σε λευκό (Iceberg White) χρώμα, από τον Μάρτιο, δίπλα στις άλλες 2 χρωματικές επιλογές Ducati Red και Aviator Grey.

Η μοτοσυκλέτα έρχεται σε 4 εκδόσεις εξοπλισμού (Essential, Radar, Travel & Radar, Full), ενώ το 2022 έχουμε αναβάθμιση στα ηλεκτρονικά της.

Η κύρια αναβάθμιση στον παραπάνω τομέα είναι μια νέα ημιαυτόματη λειτουργία των ηλεκτρονικών αναρτήσεων της Multistrada V4 S, που ακούει στο όνομα Minimum Preload, ήτοι Ελάχιστη Προφόρτιση. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στον αναβάτη να χαμηλώσει το ύψος της μοτοσυκλέτας, για ευκολότερο πάτημα στο έδαφος στην πόλη ή σε μανούβρες χαμηλών ταχυτήτων, ευπρόσδεκτη λύση ειδικά αν κινείστε με συνεπιβάτη και βαλίτσες.

Μια ακόμα σημαντική αναβάθμιση λογισμικού αφορά στο σύστημα συνδεσιμότητας της Ducati, που έγινε πιο λειτουργικό στους τομείς (Ducati Connect) και HMI (Human-Machine Interface).

Το νέο πακέτο αναβαθμίσεων είναι διαθέσιμο τόσο στον στάνταρ εξοπλισμό των νέων μοτοσυκλετών όσο και ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους έχουν ήδη μια Multistrada V4 S.

Τέλος, στις αναβαθμίσεις του 2022 η Ducati φρόντισε και τα επίσημα αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας με δυο σημαντικές προσθήκες: κιτ που χαμηλώνει τις αναρτήσεις και σετ αλουμινένιων βαλιτσών.

Το κιτ αφορά στη Multistrada V4 S, διατίθεται στον έξτρα εξοπλισμό και αποτελείται από διαφορετικά ελατήρια πιρουνιού και πίσω αμορτισέρ και νέο πλαϊνό σταντ, με αποτέλεσμα χαμηλότερο ύψος σέλας κατά 20 mm.

Το τριβάλιτσο αλουμινίου δημιουργήθηκε από το Centro Stile Ducati σε συνεργασία με την Givi, και από τον Απρίλιο που θα διατίθεται στον έξτρα εξοπλισμό της Multistrada V4 θα παρέχει 76 λίτρα χώρου για τις πλαϊνές βαλίτσες και 41 λίτρα χώρου για το Top Case.

Μάλιστα η Ducati θα διαθέτει και εσωτερικές τσάντες των εν λόγω βαλιτσών με χερούλια ως αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon