.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 16:59

Ducati Scrambler 1100 PRO και Sport PRO 2020

Δύο νέες εκδόσεις έρχονται να μεγαλώσουν τη γκάμα των μεγάλων Scramblers με φρέσκια εμφάνιση και μερικές ενδιαφέρουσες πινελιές.

Είχαμε ήδη ενημερωθεί για την έλευση των δύο νέων εκδόσεων Scrambler 1100 με ένα σχετικό teaser που δημοσίευσε η Ducati μόλις την περασμένη εβδομάδα (22/1). Τώρα τα Scrambler 1100 PRO και Sport PRO μας αποκαλύπτονται και επίσημα.

Η έκδοση PRO βασίζεται εν πολλοίς στα μηχανικά μέρη του βασικού μοντέλου και ξεχωρίζει από το δίχρωμο σχέδιο που αποκαλείται Ocean Drive.

DUCATI SCRAMBLER PRO 07 UC143865 Mid

Συνδυάζεται με το ατσάλινο πλαίσιο και το αλουμινένιο υποπλαίσιο βαμμένα σε μαύρη απόχρωση και συνδυάζεται με μια νέα εξάτμιση που φέρνει δύο κατακόρυφα τοποθετημένα τελικά στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας, ενώ ακόμη σημειώνουμε τη μεταφορά της πινακίδας από την ουρά χαμηλά στο ψαλίδι.

Όσο για την Sport PRO, εδώ το πάμε ένα βήμα παρακάτω με αναρτήσεις της Öhlins, συν χαμηλότερο τιμόνι και καθρέπτες Café Racer στα άκρα του τιμονιού. Το συνοκλάκι συμπληρώνεται με βαφή σε μαύρο ματ και τεράστια 1100 να κοσμούν τα πλαϊνά του ρεζερβουάρ.

Αμφότερες οι νέες εκδόσεις θα αρχίσουν να διατίθεται από τα τέλη Μαρτίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και διαθεσιμότητα απευθυνθείτε στο κατά τόπους δίκτυο της Ducati.

Γνωρίστε τα στην επίσημη ιστοσελίδα τους

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 10:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon