.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 16:18

Ducati Streetfighter V4 - Τα πρώτα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά!

Με ένα σύντομο video-teaser στο οποίο βλέπουμε τα DRL φώτα του επερχόμενου Streetfighter V4, η Ducati ανακοίνωσε τα πρώτα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας γυμνής μοτοσυκλέτας της ιστορίας της.

Έτσι, το Ducati Streetfighter V4 θα έχει τον Stradale κινητήρα του Panigale V4, που στη Superbike μορφή του αποδίδει 211 hp, ενώ στην Streefighter έκδοση θα αποδίδει 208 hp / 12.750 rpm, οπότε αναμένουμε αλλαγές πιθανώς σε εκκεντροφόρους αλλά και αλλού, για μια διαφορετική απόδοση που θα ταιριάζει περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία.ducati v4 stradale

Μπορεί τώρα με 208 ανακοινώσιμα άλογα το Streetfighter V4 να είναι η δυνατότερη γυμνή Ducati παραγωγής, όμως σε μορφή ίππων θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για την πρωτιά ιπποδύναμης στην κατηγορία, τόσο από το νέο MV Agusta Brutale Serie Oro που αποδίδει επίσης 208 άλογα που γίνονται 212 με το racing kit, αλλά και από το επερχόμενο Kawasaki Z H2 με τον υπερσυμπιεστή

Δεύτερο σημαντικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας είναι το βάρος που ανακοινώνεται στα 178, στεγνά υποθέτουμε, κιλά. Περιμένουμε ένα γεμάτο βάρος 195 κιλών.

ducati v4 streetfighter stradale 3

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα φτερά που θα διαθέτει το Streetfighter V4, όπως στην πρωτότυπη έκδοσή του, φτερά που έχουμε δει και στο νέο Aprilia Tuono V4 1100.

Τέλος, η Ducati αναφέρει πως το νέο SF θα φέρει την ηλεκτρονική σουίτα βοηθημάτων από το Panigale V4 (TFT οθόνη, riding modes, Traction Control, Wheelie Control, κ.α.)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 16:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon