.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 11:53

Ducati - Ετοιμάζει... scooter!

 

Αποκαλύψεις δια της πλαγίας οδού, από τον CEO της Audi!

 

Ποιος θα το περίμενε, ότι στην δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου A8 της Audi στην Ισπανία, θα έβγαινε είδηση για την Ducati... και τι είδηση!

Όπως λοιπόν ανέφερε ο CEO της Audi, Rupert Stadler, o οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, η Ducati πρόκειται στο μέλλον να παρουσιάσει ένα scooter και μάλιστα ηλεκτρικό!

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αυτή η δήλωση δεν έγινε του τύπου: “Καλώς ήρθατε στην παρουσίαση του νέου A8, η Ducati θα βγάλει e-scooter!” αλλά αποτέλεσε μέρος της αναφοράς του Stadler, στην αμφίδρομη ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μεταξύ των εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο της VW.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν, ως παράδειγμα αυτής της πολιτικής, αποκαλύφθηκε ότι η Ducati, θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία των αυτοκινητοβιομηχανιών του ομίλου VAG, για την δημιουργία ενός ηλεκτροκίνητου scooter.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που “παίζει” το σενάριο, “scooter αλά Μπολονέζ”, στο παρελθόν έχει ακουστεί και μάλιστα επανειλημμένα ως φήμη, αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια επίσημη επιβεβαίωση.

Ίδωμεν λοιπόν... αν μη τι άλλο η ηλεκτροκίνηση από μόνη της, μπορεί να αποτελέσει ένα άλλοθι για την Ducati, με την έννοια του διαχωρισμού του συγκεκριμένου μοντέλου από την υπόλοιπη γκάμα.

Εν ολίγοις, τα υπογλώσσια τα γλύτωσαν οι σκληροπυρηνικοί Ducatisti..

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε αποτελεί δημιουργία του Oberdan Bezzi και απεικονίζει ένα υποθετικό scooter της Ducati με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon