.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 10:55

Ducati Panigale V4, νέες φωτογραφίες!

 

Εντυπωσιακές σχεδιαστικές επιλογές

 

Μια φωτογραφία ήδη είχαμε, εχθές παρουσιάστηκε επισήμως ο Desmosedici Stradale V4 κινητήρας των 210 ίππων, να που σήμερα έχουμε λοιπόν και ένα νέο σετάκι με φωτογραφίες της Panigale V4!

Μια χαρά “πρόγευση” δηλαδή,  πριν τα αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο, τον Νοέμβριο.

Στις νέες αυτές φωτογραφίες, βλέπουμε την S έκδοση της Pnaigale V4, με τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις της Ohlins, ωστόσο αποκαλύπτονται και κάποια άλλα στοιχεία που δείχνουν το πόσο προσπάθησαν οι άνθρωποι της Ducati, ώστε να δημιουργήσουν μια τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα,  με όσο το δυνατόν πιο “μαζεμένες” διαστάσεις.  

duc v4 panigale np3

Παρατηρείστε λοιπόν το πώς πλαίσιο και υποπλαίσιο “δένουν” στον κινητήρα, αγκαλιάζοντας το πίσω ζεύγος των κυλίνδρων και δημιουργώντας μια ενιαία σχεδόν επιφάνεια.

Δείτε επίσης το πώς η Ducati “μοίρασε”  το σύστημα της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Το τελικό, στο οποίο οδηγούνται οι απολήξεις του μπροστινού ζεύγους κυλίνδρων διερχόμενες από την καρίνα της μοτοσυκλέτας, βρίσκεται κάτω από το ψαλίδι, ενώ οι διαδρομές των σωλήνων από το πίσω ζεύγος των κυλίνδρων ακολουθούν μια “κουλουριαστή” διαδρομή,  πάνω από το ψαλίδι.

duc v4 panigale np2

Για να δημιουργηθεί χώρος μάλιστα, η Ducati έχει εδράσει το πίσω αμορτισέρ έκκεντρα, ελαφρά μετατοπισμένο προς τα αριστερά.

Εντύπωση επίσης προκαλεί η δυναμική οδήγηση του αέρα, με αγωγούς στο μπροστινό μέρος, “εσωτερικό” fairing  στα πλαϊνά αλλά και εμφανή “κανάλια” στην ουρά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 10:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon