.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:01

Benelli Panarea ρετρό σκούτερ για τη Μαλαισία

Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα γοητευτικό σε ένα σκούτερ σε στυλ ρετρό. Τα μικρά και συμπαγή δίτροχα με vintage στυλ εμπλουτισμένα με σύγχρονες επιδόσεις και τεχνολογία ήταν κάποτε αποκλειστικά συνώνυμα με τη Vespa, ωστόσο, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αποτολμήσει στην κατηγορία των σκούτερ κλασικού στιλ.
Το έχουμε δει σε μοντέλα όπως το Yamaha Fazzio που λανσαρίστηκε στην ασιατική αγορά, καθώς και το Peugeot Django που διατίθεται στην Ευρώπη. Όπως αποδεικνύεται, η Benelli θέλει μια φέτα από την κλασική πίτα σκούτερ - σε τελική ανάλυση, είναι μια ιταλική μάρκα. Η Benelli υπήρξε ένας από τους πιο επιθετικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές στον κλάδο, ειδικά στο τμήμα μεσαίων κυβισμών.
 
2023-benelli-panarea-125-black.jpg
 
 
Με τροφοδοσία από την εξαιρετικά πλούσια μητρική της εταιρεία, την QJ Motor, η Benelli δεν φαίνεται να ξεμένει ποτέ από ιδέες όταν πρόκειται για νέα δίτροχα. Αυτή τη φορά, εστιάζει την προσοχή της στην ασιατική αγορά με ένα vintage style scooter που ονομάζεται Panarea, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην αγορά της Μαλαισίας.
Με λιανική τιμή 1.576 $, το Panarea μπορεί να σας φαίνεται πολύ οικείο με την πρώτη ματιά. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά με vespa.
 
 
2023-benelli-panarea-125-red.jpg
 
 
 Αυτό το σκούτερ κατασκευάστηκε με γνώμονα τη διατήρηση του κόστους χαμηλά, αλλά έχει φώτα LED και αναλογικό-ψηφιακό συνδυασμό οργάνων. Επίσης διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα για πρόσθετη ασφάλεια. Από την πλευρά των επιδόσεων, η Benelli Panarea κρατά τα πράγματα απλά με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 124cc, αερόψυκτο, με ψεκασμό καυσίμου. Με ισχύ μόλις 8,4 ίππων, μην περιμένετε να οδηγήσετε αυτό το σκούτερ πέρα από τα όρια της πόλης, αν και με ροπή 8,5Nm έχει αρκετή δύναμη για να γίνει ένας διασκεδαστικός σύντροφος στην πόλη. Τέλος, η αρκετά γενναιόδωρη χωρητικότητα καυσίμου των 4,6 λίτρων σημαίνει ότι θα χρειάζεται γέμισμα σε πιο αραιά διαστήματα.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon