.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 11:40

Yotsuba Meow και Woof –ηλεκτρικά dirt bikes για παιδιά

Πολλοί είναι οι γονείς, λάτρεις συνήθως των μοτοσυκλετών, που βάζουν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα πάνω σε παιδικά off road. Τώρα με την έκρηξη των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες. 

Η νέα ιαπωνική μάρκα Yotsuba Moto, παρουσίασε δύο εντυπωσιακές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για τους μικρούς μοτοκροσέρ. Για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω, η Yotsuba προσφέρει το Meow, ένα εξαιρετικά προσιτό ηλεκτρικό δίτροχο που βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε ένα ποδήλατο και μια μικροσκοπική ηλεκτρική μοτοσικλέτα. Χρησιμοποιεί πλαίσιο αλουμινίου, άκαμπτα πιρούνια και φρένα στεφάνης και στους δύο τροχούς για να επιβραδύνει. Στιλιστικά, μοιάζει με ένα μικροσκοπικό ποδήλατο μοτοκρός με μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας και μυτερή ουρά.
 feature03.jpg
Το Yotsuba Meow τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 200 watt με τρεις λειτουργίες ισχύος. Αυτές οι ρυθμίσεις περιορίζουν την τελική ταχύτητα του δικύκλου στα 7, 12 και 22 χιλιόμετρα την ώρα, επιτρέποντας στα παιδιά να μάθουν με ασφάλεια και να αυξάνουν σταδιακά την ταχύτητα καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή τους. Όσον αφορά την μπαταρία είναι ιόντων λιθίου 24 V, 3,5 Ah που μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για έως και δύο ώρες. Η φόρτιση διαρκεί μόλις 2,5 ώρες. Το Meow ενσωματώνει επίσης έναν αισθητήρα πτώσης που απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα. 
 trialwoof.jpg
Για μεγαλύτερα παιδιά, η Yotsuba προσφέρει επίσης το Woof, ένα πιο στιβαρό, όχημα εκτός δρόμου. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μία με ζάντες 16 ιντσών ιδανική για παιδιά ηλικίας επτά ετών και μια μεγαλύτερη επιλογή τροχού 20 ιντσών για παιδιά ηλικίας εννέα ετών και άνω. Οι επιδόσεις αυξάνονται σημαντικά εδώ με έναν ηλεκτροκινητήρα 1.500 watt που τροφοδοτεί το Woof. Αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 48 volt, 10 Ah που αφαιρείται για εύκολη και άνετη φόρτιση. Η μπαταρία εγγυάται δύο έως τρεις ώρες οδήγησης, με τρεις ώρες να απαιτούνται για τη φόρτισή της. Ακριβώς όπως το Meow, το Woof έχει τρόπους οδήγησης που περιορίζουν την τελική ταχύτητα μεταξύ 10 και 40 χιλιομέτρων την ώρα. Οι τιμές ξεκινάνε από τα €999 για το Meow και €2.750 για το Woof. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 11:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon