.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 11:22

EICMA 2022 – Ξεπούλησε το Cake Bukk Limited Edition 

50 αριθμημένα ηλεκτρικά off-road της Cake και συγκεκριμένα το Cake Bukk Limited Edition θα είναι καθ’ οδόν για τους νέους τους ιδιοκτήτες στις αρχές του 2023. Στις 8 Νοεμβρίου 2022, η σουηδική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων CAKE παρουσίασε επίσημα το ολοκαίνουργιο ποδήλατο enduro Bukk στην EICMA. Πριν από μερικά χρόνια, η OEM ξεκίνησε τη σειρά CAKE World Race one-make motocross για όλους τους συνήθεις λόγους που μια εταιρεία πηγαίνει σε αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας τους στην ανάπτυξη των ποδηλάτων της. Το Bukk, φαίνεται, είναι το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της εμπλοκής με τους αγώνες.
Για να ξεκινήσει τα πράγματα, η CAKE επέλεξε να προσφέρει τη νεότερη πλατφόρμα της σε μια περιορισμένη έκδοση μόλις 50 μονάδων. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι οι προπαραγγελίες ήταν ήδη ανοιχτές από την EICMA, επομένως οι πελάτες που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους αυτό που η CAKE λέει ότι είναι το πιο ισχυρό της μηχάνημα εκτός δρόμου θα μπορούσαν να το αγοράσουν αμέσως.
 cake-bukk---roost.jpg
Από τις 17 Νοεμβρίου 2022, η CAKE ανακοίνωσε ότι και οι 50 περιορισμένες εκδόσεις Bukk έχουν ήδη εξαντληθεί. Κάθε ένα από αυτά τα ποδήλατα θα αριθμηθεί ξεχωριστά και οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2023, στο τέλος του πρώτου τριμήνου του έτους. Μιλώντας για εκείνο το πρώτο τρίμηνο, η CAKE σχεδιάζει να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα Bukk και τα μελλοντικά της σχέδια.
 cake-bukk---motor.jpg
«Το λανσάρισμα της Bukk μου θυμίζει πολύ την κυκλοφορία του Kalk Limited Edition πριν από 4 χρόνια, με ένα καταπληκτικό καλωσόρισμα και ενθουσιασμό από την αγορά. Αυτή τη φορά η περιορισμένη έκδοση Bukk εξαντλήθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα, με μεγάλη ανταπόκριση από όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τις επόμενες φάσεις της πλατφόρμας Bukk», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CAKE, Stefan Ytterborn.
 cake-bukk---jump.jpg
Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το CAKE Bukk να συμμετέχει στον γύρο του 2023 του Παγκόσμιου Αγώνα CAKE; Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο και στην πραγματικότητα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά. Παρόλα αυτά, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν να πουν οι πρώτοι χρήστες της νέας πλατφόρμας για αυτήν μόλις ξεκινήσει η κυκλοφορία του Bukks στις αρχές του επόμενου έτους και να δούμε αν κάποιοι από αυτούς συμμετάσχουν σε μελλοντικές εκδηλώσεις CAKE MX.
 Εάν η κυκλοφορία ακολουθήσει την ίδια τροχιά με την κυκλοφορία του Kalk, μπορούμε πιθανότατα να περιμένουμε να δούμε πολλές παραλλαγές Bukk που στοχεύουν σε ελαφρώς διαφορετικά σενάρια εκτός δρόμου στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. 
 
H τμή του είναι €14.970. 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 11:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon