.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 18:56

RGNT Motorcycles – Με νέα μοντέλα στην έκθεση Intermot 2022

Ο Σουηδός κατασκευαστής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών RGNT Motorcycles ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην εφετινή Intermot.

Πρόκειται για έκθεση που λαμβάνει χώρα στην Κολωνία, από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου, μία από τις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις για τις επιχειρήσεις και τις εκδηλώσεις για τον κόσμο των μηχανοκίνητων δίτροχων οχημάτων. Αυτή είναι η πρώτη παρουσία των Σουηδών σε διεθνές φόντο μοτοσυκλετών, ένα νέο ορόσημο για την ταχέως αναπτυσσόμενη startup από την Kungsbacka της Σουηδίας.

RGNT422.jpg

Στην εν λόγω έκθεση, η RGNT Motorcycles θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά μοντέλων Sport Extended (SE). Παρά τα προβλήματα της παγκόσμιας ροής υλικών, τα νέα –με τάση στο customizing- μοντέλα SE Classic και SE Scrambler κατασκευάστηκαν και εγκρίθηκαν με επιτυχία και είναι έτοιμα να κάνουν το.. σιωπηλό τους πέρασμα στους δρόμους της πόλης.

RGNT222.jpg

Υπενθυμίζουμε πως η RGNT είναι από τα φρέσκα και πολλά υποσχόμενα ονόματα της επί ευρωπαϊκού εδάφους ηλεκτροκίνησης. Με έδρα στη Σουηδική πόλη Kungsbacka, κοντά στο Gothenburg, η RGNT Motorcycles έκανε το 2020 τα πρώτα της βήματα στην κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

RGNT322.jpg

Το ντεμπούτο της στην παραγωγή έγινε με τη μοτοσυκλέτα One, μια γυμνή roadster με κλασικές γραμμές και απόδοση προδιαγραφών Α1 (κατηγορία L3e), όπως είχαμε δει παλιότερα και εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon