.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 10:31

Orcal – Astor 125i 2018

 

Euro 4, όμορφο, πρακτικό και οικονομικό!

Το νεορετρό μοντέλο της Orcal, το Astor 125, ανανεώνεται για το 2018, συμπλέοντας με τις προδιαγραφές Euro 4, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια αναθεώρηση στην τροφοδοσία του η οποία έχει επιφέρει με την σειρά της αλλαγές.

Αναλυτικά, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Δελτίο τύπου Orcal Astor 125i

Για το 2018, η Γαλλική Orcal αναβάθμισε την γκάμα της με το νέο Astor 125i Euro4,το οποίο είναι   πλέον διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά .

Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό της Ιαπωνικής MIKUNI, τόσο σε σώμα ψεκασμού, όσο και στην ECU, (μονάδα διαχείρησης).

Επίσης, εφαρμόζεται συνδυασμένη πέδηση, με διαφορές στην τριπίστονη δαγκάνα εμπρός,και με το πίσω πεντάλ να επενεργεί και στο μπροστινό σύστημα πέδησης. Ακόμα, αλλαγές βλέπουμε στα μαρσπιέ οδηγού και συνοδηγού, που έκαναν την θέση οδήγησης ακόμα πιο άνετη και απολαυστική.

Στο νέο μοντέλο, αυξήθηκε επίσης η ιπποδύναμη κατά έναν ίππο  (11πλέον),και "γέμισε" η ροπή στις χαμηλομεσσαίες στροφές.

Η οικονομία καυσίμου είναι χαρακτηριστική, στα 1,9λίτρα/100km,(κατά WMTC class2).

Η τιμή του έχει οριστεί στα 2590 ευρώ.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας Ελλάδος :
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κωνσταντίνου Καραμανλή 10,
Θεσσαλονίκη, 54638
2310-813161

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 10:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon