.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 12:05

CFMOTO Aspar Special Edition – Απίστευτο supersport σε ένα και μοναδικό κομμάτι

Μια μοτοσυκλέτα που τιμά τον μάνατζερ της ομάδας της CFMOTO στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, υπό την διοίκηση του οποίου η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη.  

H CFMOTO παίζει ένα ακόμα χαρτί της, στην στρατηγική της ανάπτυξης της στις παγκόσμιες αγορές, παρουσιάζοντας μια «one-off» μοτοσυκλέτα supersport προς τιμήν του manager της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Jorge «Aspar» Martinez. Με τον τελευταίο στο τιμόνι της, η ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Moto3.

Διαβάστε τι λέει συγκεκριμένα η CFMOTO για το νέο της μοντέλο, μέσα από τις δημοσιεύσεις της:

«Το CFMOTO ASPAR SPECIAL EDITION είναι μια μοναδική ιδέα που αποτίει φόρο τιμής στον Jorge "Aspar" Martinez, τον διευθυντή της ομάδας CFMOTO Aspar Racing Team. Η νεότευκτη συνεργασία έφερε τη μάρκα στην πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: το ασπρόμαυρο θυμίζει τόσο τα προϊόντα της μοτοσυκλέτας CFMOTO όσο και τα ένδοξα χρώματα της Aspar Racing Team. Δεδομένου ότι η Ομάδα οδήγησε το CFMOTO στην πρώτη της νίκη στην «μικρή» κατηγορία (Moto3), ο αριθμός #5 είναι ένας άμεσος φόρος τιμής στον αγωνιστικό αριθμό που χρησιμοποίησε ο Jorge Martinez κατά την πρώτη του νίκη στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125 cc. Ο αριθμός #5 δημιουργεί ένα ζωντανό και δυναμικό αποτέλεσμα, ενώ δημιουργεί μια σύνδεση με τα εταιρικά και αγωνιστικά χρώματα της CFMOTO: Μπλε, Φούξια και Μωβ. Η γραμμή transbody - ένα τυπικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του CFMOTO - τονίζεται από το εταιρικό χρώμα της μάρκας και ενισχύεται μέσω ενός αποκλειστικού καθίσματος αναβάτη φινιρισμένο σε CFMOTO Blue.

Η αγωνιστική άποψη αυτού του μοναδικού κομματιού αναπτύχθηκε με λύσεις μόνο για πίστα, όπως η διαμόρφωση μονοθέσιου, τα αναβαθμισμένα ποδαράκια CNC της CFMOTO και η αγωνιστική τάπα καυσίμου CNC. Το ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι έχει χρυσές λεπτομέρειες, η χαμηλή εξάτμιση είναι τέλεια ενσωματωμένη με το σχήμα της μοτοσυκλέτας μέσω της μαύρης βαφής, ενώ το γκρι ψαλίδι βελτιώνει την αγωνιστική συμπεριφορά. Τα semi-slick ελαστικά - με λευκές πινελιές - τοποθετημένα σε μπλε ζάντες ολοκληρώνουν αυτό το concept CFMOTO αφιερωμένο στον Jorge "Aspar" Martinez.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 12:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon