.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 12:55

CFMOTO ZFORCE 950 Sport 4 – Παρουσίαση

Το νέο SSV υψηλών επιδόσεων της CFMOTO, με 85 ίππους και θέσεις για 4 άτομα.

Η CFMOTO παρουσίασε το ZFORCE 950 Sport 4, ένα νέο SSV (Side-By-Side) όχημα 4 τροχών παντός δρόμου. Το πλήρως ανοικτό 4τροχο όχημα, φέρει 4 πόρτες και ι προσφέρει 4 θέσεις, για ισάριθμα άτομα που θέλουν να βιώσουν μια «σκληροπυρηνική» εμπειρία απόδρασης.

Ο κινητήρας του ZFORCE 950 Sport 4 είναι δικύλινδρος V, κυβισμού 963 κ.εκ. και αποδίδει 85 ίππους στις 7.500 στροφές, με την ροπή να φτάνει τα 8,9 kgm στις 5.500 στροφές. Ο κινητήρας φέρει μετάδοση CVT, αλλά και κιβώτιο επιλογής γρήγορων-αργών σχέσεων, όπισθεν και τετρακίνησης κατ’ επιλογή. Παράλληλα, το εμπρός διαφορικό έχει δυνατότητα κλειδώματος.

Οι αναρτήσεις έχουν διαδρομές 307 και 334 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ οι τροχοί των 14 ιντσών εξοπλίζονται με ελαστικά παντός εδάφους 27 ιντσών. Τα αμορτισέρ φέρουν ελατήρια δύο σταδίων και ρυθμίζονται ως προς την απόσβεση συμπίεσης, χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Στο πίσω μέρος, ρυθμίζεται και η γεωμετρία των συνδέσμων της ανάρτησης. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής αντοχής, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 3.048 χιλιοστά.

Η απόσταση του οχήματος από το έδαφος φτάνει τα 307 χιλιοστά. Ο οδηγός έχει στην διάθεση του υποβοήθηση τιμονιού, ηλεκτρονικά μεταβαλλόμενη ανάλογα με την ρύθμιση ισχύος του κινητήρα). Η CFMOTO τονίζει την ευελιξία του ZFORCE 950 Sport 4, με διάμετρο στροφής μόλις στα 12,25 μέτρα.

Στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται:

  • Εργάτης-βίντσι δυνατότητας έλξης 4.500 λιβρών (2.041 κιλών)
  • Δύο χαρτογραφήσεις ισχύος
  • Όργανα LCD 5,5 ιντσών
  • Πλήρη LED φωτισμό και εσωτερικό φωτισμό καμπίνας
  • Ποδιά full-size για την προστασία πατώματος
  • Μεγάλος, αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος 158λίττων πίσω και δύο αποθηκευτικοί χώροι εμπρός
  • Στάνταρ οροφή

Παράλληλα, στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου, υπάρχουν επιλογές όπως: κιτ snorkel-αναπνευστήρα κινητήρα, ηχοσύστημα, μπάρες προστασίας εμπρός και πίσω και πολυάριθμες επιλογές παρμπρίζ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 12:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon